Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Marzo de 2008, fecha clave para el sector de máquina-herramienta
La Biennal Espanyola de Màquina-Eina celebra el seu 25 aniversari

Març de 2008, data clau per al sector de màquina-eina

Redacció MU28/04/2008

Especial Biemh 2008

Dos anys no són res, passen ràpid. Però en aquesta nova edició de la Biennal Espanyola de la Màquina-Eina veurem, segur, sens dubte, molts nous productes que demostraran que dos anys sí que són alguna cosa. Que donen per incorporar millores en les màquines, en les eines, en els processos en general. Per això dediquem una gran part d'aquest número als productes exposats en aquesta fira. Perquè hi ha molt per veure.
Imagen
Els principals països del món fabricants de màquina-eina es donaran cita en poques setmanes en el que serà el primer gran trobada internacional de l'any en la seva especialitat: la Biennal Espanyola de Màquina-Eina. Així, més de 1.500 empreses de més d'una trentena de països que han contractat, de moment, un total de 765 estands presentaran del 3 al 8 de març en el conjunt dels sis pavellons de Bilbao Exhibition Centre les últimes novetats tècniques en els sectors de màquina-eina per arrencada, metrologia CAD / CAM / CAE, accessoris, eines, deformació, làser, marcatge, automatització, hidràulica, manipulació, robòtica, pneumàtica, altres màquines i soldadura per oferir, una edició més, un aparador d'alt nivell industrial i tecnològic.

Una ocasió per facilitar la inversió

Després de la recuperació del sector europeu de màquina-eina en els últims mesos i l'obertura de noves perspectives de mercat en un context de conjuntura internacional més normalitzada, la BIEMH'08 es presenta com un espai estratègic, marcat per un optimisme raonable. Per això, els objectius del certamen: establir nous contactes, identificar possibles venedors o compradors, analitzar oportunitats d'exportació i importació i conéixer els avenços del sector són els principals arguments que han considerat les empreses inscrites fins al moment.

"Esperem que la BIEMH sigui una magnífica ocasió per facilitar la inversió en màquines d'última generació que permetin a la indústria adequar els seus mitjans productius a un entorn cada més competitiu, generant a més un creixement de consum en el mercat domèstic tal com ha passat en altres països del nostre entorn ", declara Koldo Arandi, President de AFM.

Els sectors amb major nivell d'ocupació seran els de màquina-eina per arrencada, seguit del de màquina-eina per deformació, a més dels d'eines per màquina-eina i accessoris per màquina-eina.

La resta de la mostra es completarà amb altres productes com equips elèctrics i electrònics, manipulació i robòtica, equips hidràulics i pneumàtics, metrologia i control de qualitat, soldadura i oxitall, serveis al taller ia l'empresa, CAD / CAM / CAE, i altres màquines i equips.

Itàlia, Alemanya, i Taiwan, són els països que acostaran la seva oferta a l'exposició en major nombre. Així mateix, tindran una forta presència en el certamen, al costat d'altres com França, Holanda, Portugal, Regne Unit, Japó, Suïssa i Estats Units.

Cada vegada més internacional

Dins el conjunt de visitants estrangers, la presència de les delegacions de compradors constitueix, per la qualitat dels seus integrants, un apartat molt important per al certamen. Al tancament d'aquesta edició eren ja prop de 300 professionals de més de 25 països els que havien tancat la seva visita organitzada al certamen a través d'aquesta fórmula, dirigida compradors de tot el món, principalment gerents, propietaris d'empreses i directors comercials.

Pel volum de professionals destaquen aquest any les delegacions de França, Itàlia, Veneçuela, Xile, Algèria, Singapur, Brasil i Argentina. Per la seva banda, Alemanya, República Txeca, Portugal i Estats Units repetiran assistència després de l'èxit obtingut en anteriors convocatòries. Els sectors als quals pertany la major part de delegats inscrits en l'actualitat-més de 300 - són els de motlles i matrius, forja i fosa, construcció en metall, béns d'equip, i automoció i autopartes. A aquests delegats es sumaran els professionals estrangers que visiten el certamen de forma particular.

Koldo Arandia, President de AFM
Koldo Arandia, President de AFM.

IX Premi de Disseny en Màquines-Eina

Un any més, BAI, Agència d'Innovació de Bizkaia, en col·laboració amb l'Associació de Fabricants de Màquina-Eina (AFM) i Bilbao Exhibition Centre, ha convocat el Premi Nacional de Disseny en Màquines-Eina, que complirà la seva novena edició.

Si bé les tres categories principals corresponen a les de màquina-eina per arrencada, per deformació i de grans dimensions en aquestes dues modalitats, el Jurat podrà concedir mencions especials en els apartats ergonòmics i de seguretat, formals i de comunicació. Aplicat a la màquina-eina, el valor afegit que aporta el disseny incideix precisament en millores d'aspectes estètics, de seguretat, facilitat d'ús, ergonomia i manteniment, que complementen el seu desenvolupament tecnològic (més informació sobre aquesta qüestió en l'entrevista amb l'empresa Tres D a la pàgina 30).

Imagen

Vegi també ...

Empreses o entitats relacionades

Asociación Española de Automatización y Robótica
Asociación Española de Fabricantes de Máquinas-herramienta, Accesorios, Componentes y Herramientas, AFM

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    31/07/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    29/07/2024

Enllaços destacats

Abus Grúas, S.L.U.27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Advanced Factories

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis