Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Bernecker & Rainer Automatización, en la Biemh 2008
Pavelló 1 • Stand H-11

Bernecker & Rainer Automatització, a la Biemh 2008

Redacció MU11/02/2008

11 febrer 2008

Al pavelló 1, estand H11, el visitant pot trobar una àmplia gamma de productes: amplificadors per al control de motors pas a pas i servos de baixa potència, servoaccionamientos, panells d'operació de màquines i línies automatitzades.

Petit, flexible, innovador: ACOPOSmicro, un pas per davant

Imagen
ACOPOSmicro és un amplificador molt compacte per al control de motors pas a pas i servos de baixa potència que representa una sorprenent novetat en aquest sector.

El rang de potència està entre 50 W i 1 kW. El bus de camp Ethernet POWERLINK i el backplane descentralitzat x2x de sèrie asseguren connexió amb altres equips.

ACOPOSmicro es pot muntar tant recolzat de costat com per la placa posterior. Entre la paret del quadre i l'equip hi ha una placa de refrigeració amb aigua o oli.

Servoaccionamientos en la versió més rendible

Imagen
ACOPOSmulti de B & R representa l'evolució natural de la sèrie ACOP que tant èxit està tenint en el mercat dels servoaccionamientos. ACOPOSmulti és la solució òptima per a màquines de diversos eixos, àmpliament esteses en sectors com l'empaquetat, plàstic, tèxtil, impressió o en robòtica.

ACOPOSmulti ofereix diferents solucions per a dissipar calor fora del quadre elèctric sense necessitat d'utilitzar ventiladors. L'usuari pot triar entre un backplane amb dissipació de calor fora del quadre elèctric i protecció IP65, o bé un backplane preparat per refrigeració mitjançant aigua o oli.

ACOPOSmulti transforma de la forma més eficient possible l'energia elèctrica en mecànica i viceversa. En lloc de convertir l'energia cinètica en calor durant la fase de frenada, la converteix en energia elèctrica retornant a la xarxa. Un altre avantatge important és l'aspecte de la correcció del factor de potència: aquest sistema és capaç de generar la potència activa des de l'alimentació, reduint considerablement el consum total de potència. Això també porta com a conseqüència fusibles i diàmetres de cablejat menors.

Automation Panell 800, un panell ergonòmic

El Automation Panell 800 és l'element fonamental d'operació de màquines i línies automatitzades. Gràcies als panells laterals, el sistema es pot col locar de la manera més ergonòmic per a l'usuari.

Ve equipat amb una pantalla tàctil XGA de 15 ". Per mitjà d'expansions de botoneres i bolets d'emergència pot ser configurat de forma òptima.

Imagen

La connexió al Automation Panell 800 es realitza mitjançant el SDL que permet desplaçar fins 40m des de l'ordinador. L'AP800 està protegit contra aigua i arriba al nivell de protecció IP65.

CNC, robòtica i eixos en un únic sistema

Imagen
Robots amb complexos moviments en 3D, sincronització de múltiples eixos, modificació d'eixos en temps real: cadascuna d'aquestes tasques tenia fins avui la seva pròpia tecnologia. B & R presenta una plataforma completa que combina tots aquests components en un únic sistema. Generic Motion Control integra el món de la robòtica, del CNC, del motion (eixos sincronitzats amb lleves), visualització i maneig d'E / S en un sistema homogeni. L'arquitectura flexible i l'elevat nombre de funcions permeten el compliment dels requisits del projecte

Mobile Panels: Mobilitat en situ

Ergonòmic, lleuger i extremament resistent. Aquestes qualitats caracteritzen els Mobile Panels de B & R. Els diversos models es diferencien entre ells per la grandària del display i els elements de control disponibles.

Per a la seguretat, està integrat una parada d'emergència per mitjà d'una caixa de connexió, gràcies a la qual és possible connectar i desconnectar l'equip en calent sense afectar les signal de seguretat.

Els Mobile Panels de B & R tenen protecció IP65 i integren ports de comunicació tal com USB i Ethernet 10/100.

foto

Empreses o entitats relacionades

B & R Industrial Automation Ibérica, S.L.U.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    04/09/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    02/09/2024

Enllaços destacats

Easyfairs Iberia - Logistics & Automation MadridAdvanced Factories27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Abus Grúas, S.L.U.

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis