Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a AMH Herramientas, en la Biemh 2008

AMH Eines, a la Biemh 2008

Redacció MU10/02/2008

10 febrer 2008

L'empresa AMH Eines exhibeix diversos productes: la mordassa autocentrante OSV, urpes paral·leles de dos i tres mordasses de carrera llarga i ús versàtil OPE, la unitat de trepar DP-10, els nous plats divisors, taules circulars i la mordassa autocentrante mitjançant rodets MAE .

Mordassa autocentrante, accionament hidràulic OSV

Les mordasses autocentrante OSV s'usen de manera general en màquines amb l'objectiu d'amarrar les peces per poder mecanitzar.

L'impuls de la força de premi a la peça ve determinat per la pressió d'un pistó de doble actuació incorporat en la mordassa.

Imagen
El cilindre que comanda el pistó, pot encapsular dins de la màquina.

La transmissió del impuls, des de l'eix fins a les urpes, es realitza a través d'un pla inclinat.

La construcció de l'acoblament de pla inclinat permet una guia de gran longitud. Els elements estan connectats per assegurar el moviment obertura / tancament.

Arpes paral·leles de dos i tres mordasses, de carrera llarga i ús versàtil OPO

Les urpes paral·leles OPE poden fixar la peça a manipular de manera externa o interna. Són unes urpes extremadament versàtils i han estat dissenyades per oferir les següents avantatges:

• Guies prismàtiques en acer tractat per a un prolongat amarratge de peces situades a distància de les mordasses amb una lleugera pèrdua de força.

• Les mordasses estan construïdes de manera que es puguin situar els dits d'amarratge a la part superior o en els laterals per a un ús versàtil.

Imagen
• Mecanisme d'accionament seguint el principi de pla inclinat, el que garanteix fiabilitat i resistència a les parts subjectes a desgast.

• Versió estàndard amb una llarga carrera de dits i versió S amb carrera reduïda i doble força d'amarratge.

• Sobre el cos de l'arpa es troben una sèrie de ranures que permeten una precisa fixació lateral i axial amb cargols i guies de posicionament.

• Control de posició amb sensors incorporats (reed o inductiu) que no incrementa la mida del producte.

• Una placa protegeix els mecanismes de control de contactes externs.

De manera opcional es poden demanar amb control de proximitat extern de les urpes, utilitzant detectors cilíndrics o de fils, abraçadores i pin de sensor, un sistema de seguretat amb molla incorporat al pistó per mantenir la posició sense pressió i un sistema estabilitzador amb molla per als models de 3 dits.

Unitat de foradar DP-10

La unitat de trepar DP-10 pot ser oleoneumàtica o hidràulica, amb rotació de claveguera per motor elèctric. Es fabriquen amb carreres de 50-100-150 mm, segons versió DP-10A, DP-10C o DP-10D.
Imagen
La unitat té finals de carrera elèctrics per al final d'avanç i retrocés. La regulació del final de carrera d'avanç lent s'efectua contra límit mecànic. La regulació de la carrera total, l'avanç ràpid i lent de treball, són independents. L'empenta de treball és coaxial al fre hidràulic, obtenint així un avanç perfectament centrat. La transmissió del motor a la claveguera s'efectua mitjançant politges trapezoïdals, corretges dentades i, per a carreres lentes, cadenes.

Plats divisors

Els plats divisors són uns mecanismes equipats amb unes lleves, dissenyats per convertir el moviment rotatori de l'eix de l'entrada al moviment intermitent-unidireccional de l'eix de sortida. Aquests mecanismes es caracteritzen per eixos octogonals d'entrada i sortida.
Imagen
El moviment es transmet per una lleva cilíndrica ajustada a l'eix d'entrada i adjunta al detector del corró en l'eix de sortida.

El cap posat en un índex està composta de diversos perns ociosos equidistants; el nombre d'aquests, depèn del nombre de l'estació i de l'angle de la dislocació. El perfil de la lleva es dissenya per tenir sempre dues recarrega-corrons en contacte per prendre la folgança: amb la millora consegüent en la precisió i capacitat de repetició de la col·locació, disminuint el soroll, les vibracions i reduint el desgast.

Mordassa autocentrante mitjançant rodets, accionament pneumàtic i hidràulic

Les mordasses autocentrante MAE s'usen de manera general en màquines amb l'objectiu d'amarrar les peces per poder mecanitzar.

L'impuls de la força de premi a la peça ve determinat per la pressió d'un pistó de doble actuació incorporat en la mordassa.

Imagen
El cilindre que comanda el pistó, pot encapsular dins del la màquina.

La transmissió del impuls, des de l'eix central a les urpes, ve determinat a través d'un pla inclinat per assegurar la màxima rigidesa i precisió.

La construcció de l'assentament de pla inclinat permet una guia de gran longitud.

Taules circulars

Les taules circulars per divisió de AMH poden ser instal·lades en qualsevol posició i es caracteritzen per la seva rigidesa i precisió, tant en versió hidràulica (TA-325 / H) com pneumàtica (TA-325 / N). La primera incorpora un fre pneumàtic (30 kg) o hidràulic (250 kg). El cicle de funcionament, amb rotació horària o antihorària, es realitza en quatre fases controlades per quatre finals de carrera elèctrics o pneumàtics. Sis forats M-8 previstos sobre el pla giratori permeten fixes les bases portàtils.
foto

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Vídeo corporativo-Jungheinrich

    Vídeo corporativo-Jungheinrich

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    09/10/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    07/10/2024

Enllaços destacats

Advanced FactoriesEasyfairs Iberia - Logistics & Automation Madrid27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Abus Grúas, S.L.U.

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis