Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Schunk Intec, S.L., en la Biemh 2008
Pavelló 4 • Estand A-72

Schunk Intec, S.L., a la Biemh 2008

Redacció MU21/02/2008

21 febrer 2008

Schunk Intec mostra a la Biennal quatre productes: el sistema modular Gemotec el nou plat per torn NCK-Plus, el porta eines de gran amarratge Sinó-R i Tandem unamordaza estacionària de 85.000N de força.

Gemotec

Gemotec és un sistema modular ràpid, robust i rígid. Amb pocs components d'aquest sistema s'aconsegueix realitzar una àmplia varietat de solucions automatitzades. Una gamma completa amb mòduls pneumàtics i elèctrics que obren una infinitat de possibles combinacions. El sistema es caracteritza per la seva flexibilitat i les seves altes prestacions tècniques. Els motors lineals li permeten programar fins a 256 posicions al llarg de tota la carrera. Independentment de si vol utilitzar l'eix en vertical o horitzontal, la carrera màxima és de 260 mm. El sistema és tan flexible i simple que amb exactament els mateixos components es solucionen diverses aplicacions. Per tant s'obté una flexibilitat i màxima seguretat d'inversió de cara al futur. En poc temps el sistema s'adapta a noves exigències i noves aplicacions.

Amb el programari Gemotec Toolbox es pot calcular fàcilment càrregues i temps de cicle d'un component o sistemes complets, amb un plus afegit: un clic amb el ratolí i ja té la llista completa de tots els components i materials auxiliars.

El programa es descarrega gratuïtament de la seva pàgina www.gemotec.com

NCK-Plus, el nou plat per torn de Schunk

Els plats per entorn Schunk NCK-Plus són convincents per la seva excel lent qualitat, la qual està basada en una innovadora tecnologia i l'experiència de més de 30 anys. Tant per a usos estàndard com per a aplicacions especials, Schunk ofereix la millor alternativa al millor preu. El desenvolupament de la tecnologia i eines òptimes, així com l'aplicació de sistemes de qualitat DIN EN ISO 9001, converteixen Schunk en el seu millor assessor de plats per a entorn d'alta qualitat.

Aquestes són els avantatges que li ofereix el plat Schunk NCK-Plus: compatibilitat 1:1 amb els plats Kitagawa B-200; excel lent força d'amarratge gràcies al provat sistema de ganxo i falca, ampli pas de barra. Podrà mecanitzar tots els diàmetres més comuns; carcassa robusta i d'una sola peça, la qual cosa garanteix una alta rigidesa i un acabat perfecte, arpes base amb dentat 1,5 mm x 60 º i 1 / 16''x 90 º de sèrie; adaptador per el tirant, fàcil maneig, excel lent relació qualitat / preu.

NCK-Plus, el nou plat per torn de Schunk
NCK-Plus, el nou plat per torn de Schunk

Porta eines de gran amarratge Sinó-R

El porta eines universal Sino-R de Schunk està basat en la innovadora tecnologia d'expansió, mitjançant un elastòmer, exercint pressió al seu interior. A mesura que la camisa de subjecció és atapeïda axialment amb la clau, l'elastòmer és forçat contra la paret de la camisa. La força s'expandeix uniformement en la direcció de l'eix central del portaeines i proporciona un amarratge amb gran força de pressió, el que converteix a aquest porta eines en el útil perfecte per al desbast.

El sistema proporciona les següents característiques: fins a 850 Nm de força d'apretada, cos reforçat per dotar el porta eines d'una major rigidesa, molt fàcil de manejar, versatilitat gràcies a la gamma de casquets intermedis; concentricitat de 0,005 mm; ajust de longitud de la eina, absorció de vibracions pels elastòmers.

Tandem, 85.000 N de força en una mordassa

Amb la mordassa estacionària pneumàtica o hidràulica de Schunk es pot fixar les peces per a mecanitzar amb una força màxima de 85.000 N i amb una repetibilitat garantida de 0,01 mm. L'alimentació de la mordassa es pot fer per baix o pel lateral. Està disponible amb mides de 110, 170, 250 amb únic o doble pistó en les versions pneumàtiques.

Totes les mordasses Schunk es poden combinar amb el sistema Unilock de fixació en punt zero, que permet un estalvi considerable en la preparació i un augment en la rendibilitat de les seves màquines.

La mordassa Tandem va obtenir el premi per excel • lència en disseny i característiques.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    04/09/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    02/09/2024

Enllaços destacats

Easyfairs Iberia - Logistics & Automation MadridAdvanced Factories27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Abus Grúas, S.L.U.

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis