Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Hofmann Servitec, en la Biemh 2008

Hofmann Servitec, a la Biemh 2008

24/02/2008

24 febrer 2008

Hofmann Servitec, SA filial de Hofmann Mess und Auswuchttechnik, és representant exclusiu per a Espanya de la gamma d'equilibradores alemanyes Hofmann. A la BIEMH presenta com a novetat la nova gamma d'equilibradores horitzontals UHK, totes equipades amb equip de mesurament MC10 en entorn Windows i amb pantalla tàctil.

Imagen
També presenta la nova línia d'equilibradores per a eines i porta eines, destacant el model PTB-BM1 que incorpora una unitat de trepat radial completament automàtica, de manera que el portaherramientas s'equilibra en un cicle automàtic de mesura i taladrat.

D'altra banda, el departament de mesura i anàlisi de vibracions presenta dues novetats: l'equip d'equilibrat portàtil MI-2100, que millora les prestacions del seu predecessor MI-2000 incorporant una pantalla millorada i, sobretot, la funció d'anàlisi d'estat de rodaments. D'altra banda l'equip analitzador VL8000 incorpora totes les funcions d'anàlisi de vibracions i equilibrat: Vibració global, estat de rodaments, FFT, tracking amb filtre, equilibrat.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    04/09/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    02/09/2024

Enllaços destacats

Easyfairs Iberia - Logistics & Automation MadridAdvanced Factories27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Abus Grúas, S.L.U.

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis