Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Automatización de Prensas Lara, en la Biemh 2008
Pavelló 3 • Stand F-43 (estand de Delteco) Pavelló 3 • Estand E-58 (estand de Grup redimeixi)

Automatització de Premses Lara, a la Biemh 2008

Redacció MU19/02/2008

19 febrer 2008

La signatura dóna a conèixer al seu estand de la BIEMH seva gamma 'LC' amb productes de baix cost. Conscients de les noves tendències, han aconseguit implantar sistemes de fabricació més senzills a partir de nous dissenys mecànics i de la utilització d'accionaments i elements electrònics de control menys sofisticats, cosa que els permet mantenir les mateixes prestacions i qualitat a un preu molt contingut. D'aquesta manera, poden oferir a les empreses la possibilitat de realitzar desemborsaments en allò que realment van a utilitzar, ni més ni menys, eliminant funcions i sofisticacions innecessàries i, per tant, rebaixant notablement el nivell d'inversió necessaris. En el mateix recinte firal, Lara també és present amb els seus productes a l'estand dels seus col·laboradors Delteco (estand F43, pavelló 3) i Grup redimeixi (estand E58).

En aquesta ocasió, a més dels sistemes de greixatge de banda Raziol d'última generació, així com els ja coneguts alimentadors pneumàtics de precisió, marca IGOL, es poden veure les novetats que es detallen a continuació:

  • Alimentadors electrònics 'Low-Cost': es presenten els models AE-0/210-LC i AE-2/450-LC amb una secció d'alimentació de 210 (210x1 mm) i 900 (450x2 mm) mm 2 respectivament. La gamma 'LC' incorpora una mecànica d'alimentació optimitzada, un control electrònic de posició de nova generació i una nova unitat de programació amb pantalla tàctil en color i funcions operatives simplificades.
Alimentador electrònic de rodets AE-0/110-LC-SERIES
Alimentador electrònic de rodets AE-0/110-LC-SERIES.
  • Línies compactes de baix cost per desenrotllat, redreçat i alimentació en una sola unitat, models Demae-1000/46/200 i DEMAE-3000/61/450. Ambdues línies es presenten sobre una bancada comuna, amb tots els elements necessaris per facilitar, des d'un pupitre centralitzat de comandaments, les operacions de manipulació i enfilat de fleixos, com a braç trepitjador pneumàtic, sistema d'introducció automàtic de la primera espira, regulació d'alçada del capçal de redreçament i alimentació, i tanca perimetral lateral i posterior.

En el primer cas, la línia està composta per debanadora amb capacitat fins a 1000 kg, expansió mecànica i accionament de velocitat variable amb regulació per potenciòmetre, i un adreçador-alimentador compacte per fleixos de secció de 450 mm2 (200 x 2,2 mm ).

Representació línia compacta d'alimentació DEMAE-1000/46/200-LC SERIES
Representació línia compacta d'alimentació DEMAE-1000/46/200-LC SERIES.
La segona línia presenta una debanadora amb capacitat fins a 3000 kg, expansió mecànica i accionament de velocitat variable amb regulació per potenciòmetre, i un adreçador-alimentador compacte per fleixos de secció de 900 mm2 (450 x 2 mm).

Empreses o entitats relacionades

Lara - Automatizacion de Prensas, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    04/09/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    02/09/2024

Enllaços destacats

27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Advanced FactoriesEasyfairs Iberia - Logistics & Automation MadridAbus Grúas, S.L.U.

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis