Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Maquinaria de Producción Europea, S.L. (MPE), en la Biemh 2008
Pavelló 1 • Stand D-06 E-05

Maquinària de Producció Europea, S.L. (MPE), a la Biemh 2008

Redacció MU20/02/2008

20 febrer 2008

L'empresa de Badalona (MPE) va a la cita bilbaïna amb els equips més destacables de totes les seves marques representades: Trevisan, Sauter, Röders, LGB, Desintegr'arc, Imsa, Sir Meccanica, Charlyrobot, Saporiti, i OMFS.

Centres de mecanitzat Trevisan

Els centres de mecanitzats Trevisan paletitzats amb 2 palets (en opció 10 palets), amb plat de tornejar a CNC integrat, estan especialment adaptats per a vàlvules, brides, bombes, cossos, aixetes i en general peces de grans dimensions. Realitzen mecanitzats en una sola estacada, i s'equipen amb palpador de peça, centratge de peça en brut i mesurador làser d'eines

MPE disposa de la gamma completa de Trevisan, els models DS200/50C, DS300/70C, DS450/130C, DS600/200C, DS900/300C i DS2000/1000C, amb diàmetres màxims de mecanitzat de 250, 350, 600, 900, 1.500 i 3.000 mm respectivament.

Fresadores Röders d'alta velocitat

Les fresadores d'alta velocitat de la sèrie RFM de Röders són robustes, construïdes en fosa amb estructura de pont, per mecanitzar coure, grafit, alumini i acers fins a 60 HRC a les més altes exigències. Són màquines preparades per a l'aplicació de l'alta velocitat en la fabricació de motlles i matrius. Per la seva banda, la fresadora d'alta velocitat RHP 800 està equipada en tots els eixos amb motors lineals i guies hidroestàtica. Els models RXP300 i RXP500 són màquines amb motors lineals en tots els eixos. Poden ser utilitzades per al mecanitzat d'acer dur, coure, alumini i grafit.

Rectificadores d'esferes per vàlvules Saporiti

Saporiti està especialitzada en la fabricació de rectificadores d'esferes per a vàlvules. Hi ha dues versions: una per a vàlvules de diàmetre fins a 500 mm i una altra per vàlvules fins a 1.000 mm. Aquestes màquines tenen una estructura robusta i les guies de rodets emprades garanteixen un mecanitzat molt uniforme i sense vibracions.
Imagen

Desintegradors de metalls Desintegr'arc

MPE compta també amb el desintegrador de metalls CMME per eliminar el moment mascles i broques trencades, en versió portàtil i estacions autònomes de desintegració. La nova 'tot en un' GMS 5000K permet una extracció ràpida de l'eina trencada sense danyar la peça, en un temps rècord. L'aparell es compon d'un generador de potència a baixa tensió i d'un capçal vibrant. Sobre ell, diferents elèctrodes buits s'adapten en funció del diàmetre de l'eina a desintegrar. Disposa també d'una gran gamma d'elèctrodes en coure, tungstè i metall dur permet cobrir totes les necessitats.

Torretes Sauter de disc o revòlver

La nova torreta Sauter de disc amb accionament directe d'eina assegura que el disc, motor i els components de l'accionament formen un sistema completament estanc quedant protegits d'influències externes. Aquesta torreta pot ser fàcilment incorporada al disseny del torn. A més, MPE presenta una àmplia gamma de torretes revòlver: quadrades, hexagonals, de disc tant electromecàniques, com hidràuliques i de servomotor, amb o sense motorització d'eines. Ofereix també torretes revòlver per a màquines transfer i especials com la Sèrie 170, portaeines i tecnologia per executar B.
Imagen

Màquines de trepat profund Imsa

Imsa és una empresa especialitzada en la construcció de màquines de taladrat profund, emprades en diversos sectors de la indústria del mecanitzat modern. La sèrie BB té columna tipus 'gantry' vertical i la innovadora unitat inclinable per al trepat a doble inclinació, garantia de flexibilitat i seguretat. Altres models més petits són MF500A i MF1000A, amb 3 eixos CNC i la sèrie MFT, per al taladrat center-line dels eixos, completen la gamma estàndard de màquines Imsa. L'empresa també construeix màquines especials, de trepat profund, generalment demanades pel sector de l'automoció. Les seves principals aplicacions són els motlles d'injecció de plàstic, motlles de fosa, termoformat, elements aeroespacials, elements oleohidràulics; transmissions mecàniques, elements per a aplicacions mèdiques i molts altres.

Màquines flexibles per a grans produccions OMFS

Les més modernes tecnologies en CNC han donat a Transfer OMFS la possibilitat de realitzar desplaçaments hidràulics i recirculació i boles i el construir màquines versàtils, amb centres de mecanitzat de 3 i 4 eixos per a satisfer les múltiples exigències de la seva clientela. De la marca, MPE disposa d'equips amb taula d'eix vertical de 4 estacions, 3 unitats de mecanitzat CN trepant-roscadora per a la realització de peces fins de 2_, màquines amb taula d'eix vertical de 9 estacions, 14 unitats de mecanitzat per a la realització de peces de 5 vies fins de 2_, màquines amb taula d'eix horitzontal, 7 unitats de mecanitzat per mecanització de peces de dues vies de llautó fins de 1_, màquines amb taula d'eix vertical de 12 estacions, 20 unitats de mecanitzat, per la realització de peces de 5 vies de llautó de 2_.

Mandrinadores portàtils Sir Meccanica

La nova sèrie W de Sir Meccanica es caracteritza per un sistema de transmissió de rotació únic en el seu gènere, amb la finalitat d'obtenir rendiments elevats, altes prestacions. És ideal per a qualsevol aplicació que requereix linealitat de moviment, capacitat de sobrecàrrega i gestió de càrrega amb inèrcia elevada.

Rectificadores de superfícies planes LGB

MPE distribueix les rectificadores de superfices planes de pont LGB per a grans dimensions. El model R16090 és una rectificadora d'alta precisió i tecnologia en versió convencional i microprocessador, amb carreres de 1.730 x 930 x 550 mm. Incorpora desplaçament vertical i transversal amb cargol de boles i nònius electrònic de 0,001 mm, diamantat manual sobre capçal (diamant inclòs) i plat electromagnètic EPL de 1.500 x 700 mm.
Imagen

Solucions PC Progetti

PC Progetti és una empresa italiana que ofereix una completa gamma d'instal • lacions capaces de testejar els productes segons les normes internacionals més rigoroses: bancs de proves per a vàlvules de tot tipus de dimensions tant horitzontals com verticals, bancs de proves amb fixació de força, detectors de fuites pneumàtics o hidràulics, bancs de proves per a tubs, sector nuclear i bancs de proves de vàlvules en bateria.

Aquests bancs poden ser automatitzats i units a un PC per editar els resultats de les proves i els certificats requerits.

Fresadores de mecanitzat 3D CharlyRobot

L'empresa gal CharlyRobot es dedica al disseny i construcció de microfresadora especialment pensades per al mecanitzat 3D i realització de prototips. La gamma de mini centres està integrada per diversos models, dels quals destaquen especialment les dues últimes incorporacions: charly4U i charly2U.

Charly4U sobresurt per la seva gran rigidesa i la capacitat de l'eix Z (160 mm) Els eixos X / Y / Z tenen uns excel·lents recorreguts: 310/220/160 mm per a una taula mòbil-en l'eix Y-de 375 x 320 mm

El model Charly2U incorpora doble guia prismàtica amb patí de recirculació de boles que permet mecanitzar metalls com alumini i llautó amb reduït pressupost. Compta amb una gran superfície de treball 600 x 420 mm i excel·lents recorreguts dels eixos X / Y / Z (600/420/280 mm).

El programari CAD-CAM 2D/3D charlyGraal és un programa molt senzill de fàcil maneig i que cobreix totes les necessitats. En el vessant 2D, tracta els dibuixos realitzats amb AutoCAD (ficheros.dxf), mentre que en 3D l'espectre dels arxius que pot tractar Solidworks, CATIA, SolidEdge, Pro / Engineer, Rhinoceros, és a dir archivos.stl i. iges. És un programari de dibuix vectorial potent per a la producció de plànols tècnics (també artístic).

Empreses o entitats relacionades

Maquinaria de Producción Europea, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    04/09/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    02/09/2024

Enllaços destacats

27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Advanced FactoriesEasyfairs Iberia - Logistics & Automation MadridAbus Grúas, S.L.U.

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis