Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Prima Industrie, en la Biemh 2008
Pavelló 5 • Estand G-26

Prima Industrie, a la Biemh 2008

Redacció MU21/02/2008

21 febrer 2008

La màquina de tall pla Platí és la protagonista de l'estand de la BIEMH de Prima Industrie , ubicat al pavelló 5, estand G/26. Per a l'ocasió, la màquina està equipada amb el nou generador CV5000 de 5000W de potència, íntegrament dissenyat i construït per Convergència Prima, empresa del grup Prima Industrie. Incorpora elements de la màxima tecnologia disponible per a la construcció de generadors làser.

Platí

Es tracta d'una màquina de tall pla, d'altes prestacions, simple, flexible i compacta. Talla amb velocitat i presició una àmplia gamma de materials i gruixos sense necessitat de regulació manual. Amb un temps de set-up nul es pot emprar també per al tall de tubs.

Disponible en dues mides (1500 x 3000 mm i 2000 x 4000 mm) amb potències làser que varien de 2500W a 5000W.

Platí s'adapta a totes les aplicacions.

Fruit de l'experiència i del saber fer de Prima Industrie, és una màquina extremadament fiable, ideal per petits treballs o per a altes produccions. Aquest any Prima Industrie ha celebrat el gran èxit de Platí instal la màquina Platí número 1000.

Destaca la seva turbina de sustentació magnètica exempta de manteniment per 45.000 hores.

Imagen

CompactServer

CompactServer transforma la màquina Platí en una cèl·lula de treball sense operari amb el màxim rendiment i eficiència.

És compacte, fiable i funcional. Té una ocupació mínima i la instal lació és simple i ràpida, sense necessitat d'obra civil. Màxima funcionalitat perquè els seus safates són de fàcil accés per a la càrrega / descàrrega de la xapa.

CompactServer es controla directament del CNC de la màquina per a major facilitat d'ús. També està proveït de tots els dispositius de seguretat que garanteixen el funcionament sense operari, segur i eficient.

foto

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    04/09/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    02/09/2024

Enllaços destacats

27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Advanced FactoriesEasyfairs Iberia - Logistics & Automation MadridAbus Grúas, S.L.U.

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis