Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Goratu Máquinas-Herramienta, S.A., en la Biemh 2008
Pavelló 3 • Estand E-06 / F-05

Goratu Màquines-Eina, SA, a la Biemh 2008

Redacció MU16/02/2008

16 febrer 2008

Goratu exposa en els seus estands al pavelló 3 / E06 - F05, dos torns horitzontals Bessons model GHT 5 G4 1000 X 4 mi GHT 11 G4 2000 X 6 m, les fresadores Lagun de bancada fixa i taula mòbil model G Nova 41 que es presenten amb un equipament d'extracció d'encenalls i un carenat perimetral per cobrir tota l'àrea de treball. A més mostra les fresadora Lagun de columna mòbil i taula fixa, model GBM CM 4 i de muntant mòbil transversal, model G Màster MMT 3 RT.

Torn Horitzontal Bessons, model GHT 5 G4 1000 X 4 m

Es tracta d'un torn amb arquitectura de bancada de 4 guies (G4) per evitar interferències del carro amb el contrapunt i llunetes, un volteig de 1.000 mm i distància entre punts de 4 m. Està equipat amb control Siemens 840 D i torreta automàtica de 4 estacions.

Torn Horitzontal Bessons, model GHT 11 G4 2000 X 6 m

Aquest model de torn de grans dimensions està dissenyat per tornejat de peces pesades, en el qual es complementen la gran capacitat d'arrencada de ferritja disponible amb uns elevats nivells de precisió, rigidesa i fiabilitat. Destinat principalment als sectors paperer, eòlic, petrolífer, siderúrgic etc.

Amb un volteig sobre bancada de 2000 mm i una distància entre punts de 6 m, pot suportar peces de fins a 35 t entre punts. Equipat amb un motor de 130 kW, s'aconsegueix un parell màxim de 124.000 Nm.

Està equipat amb un control Fanuc 18iT, torreta automàtica de 4 estacions i contrapunt amb desplaçament motoritzat, tant de la canya com del cos i blocatge automàtic a la bancada.

GBM CM8
GBM CM8

Fresadora Lagun de bancada fixa i taula mòbil, model G NOVA 41

La línia d'altes prestacions de Fresadores de Bancada Fixa Lagun està representada per aquest model "G Nova 41 de cursos X = 4000 mm, I = 1200 mm i Z = 1500 mm.

Construïda amb un guiat en rodament amb guies lineals i patins RUE mida 45 i un dimensionat precís dels eixos a boles i accionaments de cada eix, aquesta gamma de fresadores aconsegueix unes altes prestacions de velocitats i acceleracions de desplaçament, així com unes òptimes qualitats de precisió.

Aquesta màquina es presenta a Bilbao amb un equipament d'extracció d'encenalls i un carenat perimetral per cobrir tota l'àrea de treball.

GHT novembre 1964
GHT novembre 1964

Fresadora Lagun de columna mòbil i taula fixa, model GBM CM 4

Aquesta línia de producte permet abordar el mecanitzat de peces de fins a 10 metres de longitud sense que pràcticament es produeixin limitacions pel pes de la peça, en ser el conjunt carro-columna el que realitza el desplaçament longitudinal. D'altra banda, també permet el treball pendular, es pot disposar de dues àrees de treball separades. Això facilita que la màquina treballi en una àrea mentre l'operari realitza les tasques de preparació de la peça en i altra àrea.

La màquina de presentar a la 25 Biemh té uns cursos de X = 4000 mm, I = 1200 mm i Z = 1500 mm. Equipada amb control Heidenhain iTNC-530, capçal automàtic en els 2 cossos amb refrigeració interna a través de l'eix i un magatzem d'eines de tipus cadena instal·lada a la columna.

GHT maig 1964
GHT maig 1964

Fresadora Lagun de muntant mòbil transversal, model G Màster MMT 3 RT

GMASTER MMT 3RT
GMASTER MMT 3RT
Els models de fresadora de muntant mòbil Transversal Lagun amb bancada fixa i taula mòbil o taula rototraslante estan destinats a mecanitzats de peces de gran volum i alt requeriments de precisió.

Aquesta arquitectura de fabricació permet la mecanització de diversos plans de la peça en una mateixa lligada. La Fresadora G Màster MMT 3 RT que es presenta a Bilbao té uns cursos de X = 3000 mm; I = 1000 mm, Z = 1.500 mm i V = 1000 mm. Està equipada amb un capçal automàtic i una taula rotativa i traslante de 1200 x 1500 mm amb una capacitat de càrrega de 10 t.

GNOVA 41
GNOVA 41

Empreses o entitats relacionades

Goratu Máquinas-Herramienta, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    04/09/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    02/09/2024

Enllaços destacats

Easyfairs Iberia - Logistics & Automation MadridAdvanced Factories27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Abus Grúas, S.L.U.

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis