Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Lorenzo Muñoz (Lomusa), en la Biemh 2008
Pavelló 5 • Stand F-22 / G-21

Lorenzo Muñoz (Lomusa), a la Biemh 2008

Redacció MU19/02/2008

19 febrer 2008

Lomusa presenta diverses màquines al seu estand: el tall per làser Adrià, cilindres corbadora i curvadora de perfils MG srl, diverses cisalles i plegadores Guifill, la nova muescadora d'angle variable i punxonadora Twin de Boschert, les plegadores amb sincronisme electrònic QIHF-DNC i cèl·lula robotitzada i les electro-hidràuliques QHD, sèrie D. També mostra diverses premses mecàniques i línies automàtiques de producció de Presse Ross i la nova generació de màquines de tall per raig d'aigua del fabricant holandès Resato.

Tall per làser Adrià

Adrià, amb seu a Porto, Portugal i amb experiència de més de 50 anys en els més importants mercats internacionals, fidel al seu lema: "innovació permanent", exposarà a l'estand de Lomusa a més dels seus cisalles i plegadores una instal lació de tall per làser de 5000 W potència, amb capacitat per tallar gruixos de fins a 25 mm en acer, 20 mm en inoxidable i 16 mm en alumini.
Sumant una alta velocitat de tall i uns temps mínims de posicionament s'aconsegueixen baixos consums de gas i així s'aconsegueix un dels productes que actualment té un menor cost d'utilització.
És indiscutible que la velocitat de tall té un pes important en la comptabilització del temps d'execució d'una peça, però hi ha altres factors a tenir en compte: la perforació, el posicionament en buit i la càrrega i descàrrega de les xapes i les peces.
L'Adrià CCL és actualment una de les màquines de tall per làser més ràpides del mercat. Amb una velocitat de posicionament màxima de 280m/mn permet també reduir temps i costos, eliminant el temps de posicionament d'un contorn a un altre així com el consum de gas.

Cilindres curvadora i curvadora de perfils MG srl

MG srl líder en la fabricació de cilindres curvadora i curvadora de perfils exposa a l'estand de Lomusa diverses de les seves màquines.

El fabricant italià de cilindres està en disposició de respondre a qualsevol exigència de corbat i presenta una renovada gamma de models amb longituds eines de treball de 300 a 8.000 mm. i capacitat de 0.2 a 200 mm. de gruix.

MG srl ofereix curvadora de perfils amb tres eixos motoritzats, cadascun amb un motor independent, dos corrons inferiors mòbils que es desplacen descrivint un moviment planetari per així reduir la part plana en els extrems. Màquines més forts, amb qualitat i capacitats superiors a les que presenten altres competidors del mercat a un preu competitiu.

Imagen

Cisalles i plegadores Guifill

La marca Guifil és fabricada amb la garantia de l'empresa A. Dies Ramos - Màquines ferramenta Lda, més coneguda per la marca de productes Adrià, amb seu a Portugal, exportadora del 90 per cent de la seva producció i amb experiència de més de 50 anys.

La nova generació de plegadores i cisalles Guifil destaquen per la seva fiabilitat, facilitat d'ús, i flexibilitat. Equipades de sèrie amb els elements bàsics, el client té la possibilitat d'incorporar tots els accessoris necessaris per a realitzar qualsevol tall o plegat. D'aquesta manera, s'aconsegueix satisfer les necessitats d'aquells clients que busquen una versió més econòmica i senzilla pel que fa al manteniment però sense oblidar-se de la precisió, de la qualitat, i del servei.

Muescadora d'angle variable i punxonadora Twin de Boschert

Boschert fabrica muescadoras d'angle fix i angle variable, combinades amb diverses estacions i que poden tallen fins gruixos de fins a 10 mm. Ofereix la millor muescadora del mercat ja que el seu sistema únic de tall proporciona una qualitat òptima sobretot quan es treballa en inoxidable.

Presenta la gamma més completa de punxonadores manuals i de CNC, capaços de fabricar peces complexes en poc temps, amb gran varietat de punxonats, emboticions i escantonados. A més, la màquina Combicut, disposa de dues estructures separades controlades per un CNC, una per a realitzar qualsevol tipus de punxonat i l'altra de tall per plasma.

D'entre les punxonadores fabricades per la marca alemanya, la Twin és certament la idea justa: un capçal amb multitool per als diferents treballs i un altre giratori per contornejar la peça.

Imagen

Plegadoras amb sincronisme electrònic QIHF-DNC i cèl·lula robotitzada

Les noves plegadores hidràuliques amb sincronisme electrònic QIHF-DNC de ADIR, comercialitzades per Lomusa integren de forma simple les característiques fonamentals d'una plegadora d'elevades prestacions: fiabilitat, precisió, repetitivitat, flexibilitat i facilitat d'utilització, sense oblidar la màxima qualitat en el disseny i la seguretat per l'operari.

Adrià, per incrementar de forma significativa la productivitat de l'QIHF-DNC, ha integrat en el seu plegadora una cèl·lula robotitzada MOTOmed de plegat.

Gràcies a una programació simple i intuïtiva, els temps de preparació són molt més reduïts. Si a això li sumem una velocitat de treball del binomi plegadora-robot molt superior, els avantatges del plegat amb robot es reflecteixen en un nombre reduït de peces.

Plegadores electro-hidràuliques QHD, sèrie D

Les noves plegadores QHD, sèrie D de ADIR, comercialitzades per Lomusa presenten una solució innovadora sobre les plegadores convencionals, combinen la fiabilitat, precisió i facilitat d'ús d'aquestes amb els resultats i flexibilitat de de les plegadores d'equillibrado electrònic, sense oblidar la màxima qualitat en el disseny i la seguretat per l'operari.

Amb els sistemes CPS i AF Wizard és possible ajustar la profunditat de plegat en càrrega i memoritzar l'angle obtingut a través de la funció 'teach'.

Premses mecàniques i línies automàtiques de producció de Presse Ross

Presents també a l'estand de Lomusa haurà els productes del fabricant italià Presse Ross, que produeix una gamma completa de premses mecàniques i línies automàtiques de producció per a l'elaboració de la xapa.

Els seus premses tenen una estructura rígida, que garanteix la durabilitat i seguretat de funcionament. Són màquines amb prestacions elevades, precisió, fiabilitat i seguretat, que requereixen un mínim manteniment.

Premses de coll de cigne de 20-3150 Kn fins premses de doble muntant amb 1, 2 o 4 guies d'efecte (punts on realitzar la força) i des de 350-10000 Kn.

Han desenvolupat diversos tipus de cinemàtica, especialment sistemes per a la disminució de la velocitat del carro prop de l'àrea de treball, com l'anomenat 'Soft blanking', aplicat a les premses mecàniques de 2.500 Kn.

Presents també a l'estand de Lomusa haurà els productes del fabricant italià Presse Ross, que produeix una gamma completa de premses mecàniques i línies automàtiques de producció per a l'elaboració de la xapa

Resato tall per aigua

Lomusa facilita en el seu estand informació sobre la nova generació de màquines de tall per raig d'aigua del fabricant holandès Resato, en què destaca la seva gran robustesa, fiabilitat, i facilitat d'ús. Amb aquesta màquina es poden tallar diferents formes, en diferents materials (metalls, pedres, vidre ...) i de diferents gruixos (fins a 200 mm).

Agme presenta la seva nova generació de rebladores radials que incorporen un nou sistema de lubricació i també nous materials per reduir l'emissió de sorolls i avançar en els processos de control i revisió. Aquests canvis són el fruit d'una política de millora contínua duta a terme pel seu departament d'I + D + i.

Empreses o entitats relacionades

Lorenzo Muñoz, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    04/09/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    02/09/2024

Enllaços destacats

27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Advanced FactoriesEasyfairs Iberia - Logistics & Automation MadridAbus Grúas, S.L.U.

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis