Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Metales y Formas, en la Biemh 2008
Pavelló 5 • Estand B-06 / D-05

Metalls i Formes, a la Biemh 2008

Redacció MU20/02/2008

20 febrer 2008

Metalls i Formes presenta la sèrie Motorum de MURATEC. La nova generació de punxonadores servoeléctricas de torreta, tecnològiques, econòmiques, ecològiques i fàcils. A més, els visitants poden conèixer Tailift, un dels fabricants de punxonadores de més ràpid creixement del món, presentat per primera vegada en BIEMH'08 per Metalls i Formes. També presenta la seva nova línia de tall i punxonat Produtech. En aquesta ocasió Metalls i Formes exposa una línia especialment configurada per al sector del mobiliari metàl·lic. La Alpi Deca 1000 compta amb un sistema de control de velocitat de bucle non-stop i una cisalla hidràulica abatible que garanteix un final de procés-peça amb un tall net i ràpid. Particularment per a l'edició 2008, Soitaab Impianti presenta una sèrie de solucions innovadores en el model Lineacord PCN que faciliten la preparació de les xapes amb perfil aixamfranat mitjançant la utilització de tecnologia plasma i oxitall.

Metalls i Formes, especialistes independents en deformació metàl·lica, que enguany compleix el seu 25 aniversari, presenta al mercat espanyol la línia de punxonadores Motorum de la firma japonesa Murata, que ja el 1994 va esdevenir la primera del món a desenvolupar aquesta tecnologia i que , en l'actualitat, la seva experiència queda avalada per les 1.800 punxonadores elèctriques venudes al llarg de 14 anys. A més, cal ressenyar el reconeixement que acredita Murata a Espanya pels seus centres de mecanitzat d'alta precisió, dels que compta amb més de 200 instal·lacions.

Tecnologia

El 1994 MURATEC sorprèn el món en iniciar l'era de les punxonadores servoeléctricas amb el llançament del seu innovador sistema motriu.

Economia

  • Funcionament amb mínim consum d'energia: Per mitjà de la tecnologia d'unitat de transmissió servoaccionada, en les Motorum la potència és generada a l'instant i consumeix energia únicament mentre prem, aconseguint-se una dràstica reducció de costos operatius que pot arribar al 70 per cent.
  • L'eficiència energètica és present fins i tot al més petit detall, per exemple la pantalla del Control Numèric només consumeix quan s'usa.
  • Funcionament sense oli hidràulic: L'absència d'unitat hidràulica allibera a l'usuari de recàrregues periòdiques d'oli, reciclatges i manteniment, amb el corresponent estalvi de temps i costos operatius.
  • Diversos processos en un de sol: Possibilitat d'integrar en una sola punxonadora diferents mecanitzacions que poden evitar processos posteriors com soldadures, plegats o roscats, i així estalviar importants costos productius.
  • L'espai també compta: Les servoeléctricas Motorum tenen un disseny compacte per ocupar la mínima superfície: a més de prescindir d'unitat hidràulica, l'armari elèctric és integrat al carenat de la punxonadora, perquè l'espai també és cost.
Imagen

La gamma Motorum

Tota la gamma prem un gruix màxim de 6,35 mm i abasta camps de treball de 1250x1250 & 1250/1500x2500 amb una força de punxonat de fins a 25 t, oferint l'opció de ser gestionada per programari Lantek. Particular interès revesteixen algunes de les seves prestacions d'alt nivell com el control simultani de fins a 5 eixos, o les composicions de torreta amb fins a 68 estacions (algunes amb 121mm de diàmetre) incloent autoindex i estacions multipunzón, a més, tot el conjunt es pot complementar amb diversos sistemes automàtics de càrrega / descàrrega de xapa.

La divisió de màquina-eina acredita la certificació ISO9001 per a tots els processos, des del desenvolupament, fins a la fabricació i el customer service, complint al seu torn, amb les diferents directives CE mandatorio.

Imagen

Tailift

Les punxonadores CNC de torreta de Tailift són extraordinàries màquines per a punxonat i deformació, que les converteixen en ideals per a la fabricació de, per exemple, armaris elèctrics, mobles metàl·lics, canaletes, tancaments de precisió o components per a la indústria aeroespacial.

La cura en el disseny i fabricació queden avalats per la certificació ISO 9001 del seu sistema de qualitat, així com en la possessió de diverses patents industrials. Per descomptat, els equips dirigits al mercat europeu compleixen amb la corresponent directiva CE.

Imagen

Les hidràuliques. La sèrie HP

Les característiques més destacades de la gamma queden ressenyades en la següent descripció:

Amb una alta varietat de camps de treball des de 100 mm fins a 5.000 mm, tots els models estan dotats d'armadura estructurat en pòrtic. Les rígides torretes han estat concebudes per albergar una gran quantitat i varietat d'eines, dos són les configuracions disponibles: una de 36 estacions (2 AutoIndex) i l'altra de 40 estacions (2 AutoIndex), usant l'utillatge corresponent al tipus torreta alta, d'extensa difusió en el mercat.

De sèrie, les taules són de raspalls i boles escamotejables que proporcionen una tan fàcil com segura operació de càrrega / descàrrega. El manipulador és accionat per servomotors lliures de manteniment, i el seu eix X és mogut mitjançant un cargol que inclou un mecanisme patentat de prevenció de la seva deformació, augmentant així prestacions i longevitat.

Com a equipament destacable és també d'esmentar el CNC Fanuc, els sensors de distorsió, els sensors de seguretat en urpes, el sistema d'autolubricación d'utillatges i les urpes de disseny patentat.

Les servohidràulica. La sèrie HPS i les futures novetats

La línia de punxonadores servohidràulica han estat dissenyades per a entorns de gran dinamisme i productivitat. La fiable i avançada servohidràulica procedent del fabricant alemany Schneider controla velocitat, volum i pressió del cabal d'oli i permet la programació de la cursa del martell en els seus dos extrems, per així aconseguir una major rapidesa de punxonat i que aquest sigui programable en cada cop tant en alçada com en profunditat amb una precisió de ± 0,1 mm. Aquesta solució tècnica materialitza automàticament la parametrització dels treballs per diversos que aquests siguin pel que fa a punxonats, mastegats, talls, marcats, conformats i embotits, la qual cosa es tradueix en estalvis de temps d'operació i esperes.

Amb la futura incorporació de la nova HPS1250X, els camps de treball de la sèrie HPS oscil·laran des 100mm fins 5000mm i tota la gamma estarà dotada amb 20 t de força de punxonat, podent abordar xapes de fins a 110 kg i 6,35 mm de gruix. La sèrie s'equipa amb una torreta que arriba a contenir 36 estacions, concebuda per albergar una gran varietat d'eines de l'estàndard Torreta Alta, el més difós i contrastat del mercat.

El futur també oferirà la introducció de la línia de punxonadores Complex Multi-Tools s'inicia el 2007 amb la MAX1250, el model que unint les altes prestacions del sistema servohidràulica de Schneider amb la flexibilitat que aporten les 4 estacions autoindexables de la seva nova torreta, representa en Tailift la màxima expressió de dinamisme i rendiment.

Imagen

Alpi Deca 1000

El capçal de punxonat està equipat amb 6 eines de les quals 1 és tipus C, 3 són Tipus B i 2 són Tipus A, totes elles indexades dotant a la línia d'una extrema flexibilitat a l'hora d'executar les diferents peces. El model presentat treballa amb bobines de fins a 1000 mm d'ample, 2 mm de gruix i 4000 kg de pes. Així mateix aquesta línia té la possibilitat de ser alimentada amb formats de fins a 3,5 mm de gruix.

Amb el model Alpi Deca Produtech proposa al mercat una línia d'alt contingut tecnològic capaç d'executar produccions petites i mitjanes amb flexibilitat i sense presència d'operari.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    04/09/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    02/09/2024

Enllaços destacats

27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Advanced FactoriesEasyfairs Iberia - Logistics & Automation MadridAbus Grúas, S.L.U.

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis