Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Autodesk, S. A., en la Biemh 2008

Autodesk, S. A., a la Biemh 2008

22/02/2008

22 febrer 2008

Autodesk, amb la col·laboració de Tech Data España, SLU, presenta a la BIEMH les avançades tecnologies de disseny interoperable 2D i 3D basat en models que estan redefinint el procés de desenvolupament de productes. Amb els prototips digitals, es pot optimitzar i validar idees abans de crear el producte, el que contribueix a eliminar temps i costos del procés ia treure el producte idoni al mercat amb més rapidesa.

La solució de Prototips Digitals es basa en Autodesk Inventor per modelatge 3D, juntament amb AutoCAD Mechanical per a dibuix 2D, AutoCAD Electrical per a disseny d'esquemes elèctrics, Alias Studio per disseny conceptual, Showcase per visualització avançada i Productstream per a gestió de la informació.

Autodesk és present a l'estand situat al pavelló 2 / I-07, on els diferents distribuïdors autoritzats de Autodesk presenten la nova família 2009 de solucions d'Indústria i Fabricació. A més ofereixen demostracions personalitzades i retransmetran vídeos sobre el Digital Prototyping.

Empreses o entitats relacionades

Autodesk, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    04/09/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    02/09/2024

Enllaços destacats

27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Advanced FactoriesEasyfairs Iberia - Logistics & Automation MadridAbus Grúas, S.L.U.

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis