Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Sheet Metal Systems, en la Biemh 2008

Sheet Metal Systems, a la Biemh 2008

25/02/2008

25 febrer 2008

Les empreses Wilson Tool i Sheet Metal Systems sl presenten tota la seva gamma d'eines i sistemes per a màquines punxonadores i plegadores. Cal destacar dins de les solucions de Wilson Tool: les eines per a màquines plegadores amb "Recobriment Nitrex". Un recobriment exclusiu de l'empresa Wilson Tool que proporciona una duresa superficial de HRC-70 el que garanteix augmentar la vida útil de les eines de plegadora i per tant una major qualitat en els plegats disminuint de manera notable les marques en les xapes.

El nou estil de 'Casetes Portaeines' per a màquines Trumpf, està construïda en alumini com una alternativa a les construïdes en plàstic o acer. Una solució que proporciona una bona resistència amb un pes lleuger.

Imagen
El 'Grup Especial d'Retallar Durablade' per a màquines de torreta, un nou grup de retallar amb fulla intercanviable fabricada amb 'Ultima' un aliatge especial de metall dur que aconsegueix donar més cops entre afilats. Proveït dels nous sistemes de regulació i canvi ràpid HP i amb un trepitjador dissenyat per poder treballar a prop de les mordasses.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    04/09/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    02/09/2024

Enllaços destacats

27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Advanced FactoriesEasyfairs Iberia - Logistics & Automation MadridAbus Grúas, S.L.U.

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis