Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Máquina Center, en la Biemh 2008
Pavelló 2 • Estand B-19 / D-20

Màquina Center, a la Biemh 2008

Redacció MU19/02/2008

19 febrer 2008

Com en anteriors edicions, Màquina Center presenta al pavelló 2, estand B19-D20 una àmplia gamma de màquines Okuma: el centre de mecanitzat vertical MU500VA-L i les màquines multifunció Multus B200W i Multus B-400 i de la marca Romi, Maqcenter presenta el entorn d'alta precisió LB Space Turn i el torn Romi C 420.

Centre de mecanitzat vertical MU500VA-L

Okuma presenta amb el centre de mecanitzat vertical de 5 eixos continus MU500VA-L, comercialitzada per Màquina Center. Aquesta màquina incorpora funció de tornejat, que permet una alta precisió per al mecanitzat de peces de mida mitjana i gran (màxima de 730 x 500 de diàmetre). Dissenyat amb la tecnologia Thermo-friendly-Concept (TFC), que assegura un flux de calor controlat amb un efecte mínim en la desviació tèrmica de capçal i estructura, aquest centre incorpora la taula Trunnion, amb motor de Okuma sistema DD, de ràpid i precís posicionament, i funció de tornejat, que produeix un mecanitzat intensiu. Aquesta funció està equipada amb el control de Okuma OSP-P200M i el sistema anticolisión, amb el qual es redueix dràsticament el temps de preparació, en especial per al mecanitzat complex. Com a conseqüència també disminueix els costos per peça i augmenta la disponibilitat de màquina.
Imagen

Màquina multifunció Multus B200W

Okuma completa la seva gamma de torns multitasca amb la més petita de la sèrie, el model Multus B200W treballa amb plat de 6 "i, opcionalment, amb 8" amb una distància entre centres de 550 mm (versió amb / sense contrapunt) i de 750 mm (versió de subhusillo). Utilitza un eix sobredimensionat de 62 mm de diàmetre i 11 kW, girant fins a 6.000 rpm en la seva configuració estàndard. Les aplicacions s'adapten a qualsevol mecanitzat. La tija de fresat té motor de 11 kW i 12.000 rpm com a estàndard i, opcionalment, 9 kW i 20.000 rpm. Aconsegueix mecanitzats d'alta precisió gràcies al concepte TFC que permet un control de les possibles desviacions causa de l'efecte tèrmic. Com la resta de la sèrie equipa el control Okuma OSP-P200L amb LCD de 15 "i el sistema anticolisión CAS.
Imagen

Okuma presenta amb el centre de mecanitzat vertical de 5 eixos continus MU500VA-L, comercialitzada per Màquina Center

Màquina multifunció Multus B-400

El Okuma Multus B-400 treballa amb fins a set eixos, i aconsegueix mecanitzats d'alta precisió gràcies al concepte "TFC" que permet un control de les possibles desviacions causa de l'efecte tèrmic. Equipat amb el nou PC-CNC Okuma OSP-P200 amb LCD de 15 "i panell tàctil, té com a punt fort la nova protecció Anti Col·lisió CAS. Amb una capacitat de longitud de tornejat d'aprox. 1.500 mm permet mecanitzar peces de mida mitjana, utilitza un cargol sobredimensionat de Ø 80 mm i 22 kW, gir fins a 3.800 rpm en la seva configuració estàndard, les aplicacions s'adapten a qualsevol mecanitzat. La tija de fresat té 14 kW. La bancada i les telescòpiques estan modelades en fred, i té una estructura molt rígida que suporta una capacitat d'arrencada de ferritja en tornejat de 4 mm de profunditat per passada i una capacitat de fresat final de 450 cm 2 / m
Imagen

Torn d'alta precisió LB Space Turn

Els torns més venuts de Okuma per les seves prestacions han estat els que componen la sèrie LB Space Turn. Ara Okuma fa un pas més llançant la nova sèrie LB Space Turn EX (LB2000/3000/4000 EX) governat pel nou control P200L i que substitueix l'anterior incorporant en la seva configuració estàndard especificacions abans opcionals. Un dels models que també es van poder veure a la EMO ésel LB3000 EX MW, en la versió d'eina motoritzada i subhusillo, amb uns recorreguts ràpids de X: 25 Z: 30 m / min., Potència de 22/11 kW i gir fins a 5.000 rpm per la claveguera principal i de 11/7.5 kW i gir fins a 6.000 rpm per al subhusillo. i equipat amb el sistema Thermo friendly per controlar la desviació tèrmica, una major grandària de cargol i una major velocitat lligada a l'alta precisió en el mecanitzat fan d'aquesta sèrie un valor segur dins del sector d'arrencada de ferritja.
Imagen

Torn Romi C 420

El nou torn CNC universal Romi C 420, ofereix a l'usuari flexibilitat de treball per a múltiples aplicacions, amb diverses configuracions de plats i de porta eines. Equipat amb control Siemens Sinumerik 802 D SL, d'alt rendiment i maquinari d'alta fiabilitat, està molt recursos de programació i operació, amb mòdul gràfic per simulació del mecanitzat.
Imagen

El nou torn CNC universal Romi C 420, ofereix a l'usuari flexibilitat de treball per a múltiples aplicacions, amb diverses configuracions de plats i de porta eines

La bancada està recolzada per columnes de ferro colat, amb nervadures internes, proporcionant gran absorció de vibracions durant les més variades condicions de mecanitzat, tot això juntament amb les guies planes i prismàtiques que garanteixen contacte permanent de la taula sobre la bancada, fan que aquesta màquina ofereixi una gran rigidesa, estabilitat i precisió en operacions a plena potència.

Amb motor principal AC de 10 CV (7.5 kW), servomotors i accionaments Siemens, guies al carro transversal temperades i rectificades, contraguía revestides de Turcite, permetent tot això aconseguir altes acceleracions i velocitats.

Empreses o entitats relacionades

Máquina Center, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    04/09/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    02/09/2024

Enllaços destacats

27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Advanced FactoriesEasyfairs Iberia - Logistics & Automation MadridAbus Grúas, S.L.U.

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis