Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Redex Andantex, en la Biemh 2008
Pavelló 6 • Estand G-54

Redex Andantex, a la Biemh 2008

Redacció MU21/02/2008

21 febrer 2008

Al pavelló 6, estand G54, Redex Andantex presenta diverses novetats: els acoblaments lineals / rotacionals per màquina-eina, les caixes de 2 velocitats per accionament de capçal i SRP, el servo-reductor de referència.

Accionaments lineals / rotacionals per màquina-eina

La nova gamma DRP + / KRP + d'accionaments d'alta precisió de Redex Andantex per eixos lineals (pinyó-cremallera) o eixos rotatius (divisors) permet incrementar les prestacions dinàmiques de les màquines-eina.

Els 6 mides amb 8 relacions de reducció entre 5 i 91 cobreixen totes les necessitats de prestacions que qualsevol fabricant de màquina-eines pugui exigir. Els alts valors de rigidesa torsional (fins a 1.600 Nm / arcmin) i inigualables valors de rigidesa radial (fins a 960 N / m), juntament amb l'exclusiu disseny d'execució pinyó integrat en el reductor, únic concepte en el mercat dissenyat especialment per a aplicacions de màquina-eina, permeten obtenir els valors més alts de freqüència natural equivalent del mercat (fins a un 50 per cent més que la competència).

A més dels reductors planetaris configurats indistintament per precàrrega electrònica (2 motors) o mecànica (1 motor), l'oferta Redex Andantex inclou cremalleres de precisió per a eixos lineals i suport tècnic de selecció de corona en taules rotatives. Així, el client és capaç de disposar d'una solució i servei integral de transmissió, incloent el servei d'assistència en el primer muntatge.

El 100 per cent de les unitats són comprovades i testejades amb un exigent protocol de bancs de prova abans d'expedició: assajos de rigidesa, nivell de soroll, temperatura, etc. La gran implantació en els fabricants líders mundials de màquines-eina avala amb escreix l'èxit d'aquest producte.

Imagen

Caixes de 2 velocitats per accionament de capçal

Redex Andantex disposa de 2 conceptes de caixa de transmissió de 2 velocitats per l'accionament del capçal de màquines-eina:
  • Gamma "MSD": concepte convencional amb transmissió de politja a la claveguera o des del motor a la caixa, per al muntatge exterior al carner. Parells de sortida de fins a 4.400 Nm i velocitats d'entrada de fins a 8.000 rpm en nominal.
  • Gamma "RAM-MSD": aquest concepte innovador neix com a resposta als fabricants de fresadores i centres de mecanitzat la intenció és situar un pas tecnològic per davant i augmentar la productivitat conservant els més alts requeriments de precisió.

La camisa de refrigeració que incorpora juntament amb l'última tecnologia de lubricació adaptada a certs mides mitjançant injecció d'oli només en aquelles parts que requereixen lubricació contribueix a obtenir temperatures internes realment baixes i la possibilitat d'utilitzar el mateix oli de lubricació per a la refrigeració. Com a resultat, s'obtenen temperatures internes de fins a 40 ° C, per la qual cosa es consideren caixes fredes ..

El seu disseny permet incorporar l'eix central buit que permet el pas de refrigeració fins al capçal. Parells de sortida fins a 3.500 Nm i velocitats fins a 12.000 rpm en nominal permeten cobrir amb pràcticament totes les motoritzacions dels capçals del mercat. Els engranatges qualitat ISO 5 redueixen el nivell de soroll i vibració al mínim.

En ambdós casos el canviador de gamma pot ser elèctric, pneumàtic o hidràulic.

Imagen

SRP, el servo-reductor planetari de referència

El SRP, l'última novetat en servo-reductors planetaris d'altes prestacions de Redex Andantex, no es tracta d'un simple reductor planetari més, sinó d'un veritable concepte integral.

El seu disseny compacte és capaç d'agrupar totes les funcions mecàniques indispensables per aconseguir el millor control possible en moviments altament dinàmics en tot tipus de robots, màquines-eina o màquines especials.

Gràcies a la integració d'interfícies que permeten muntar directament qualsevol referència de motor, tant en línia com a 90 º (mitjançant un reenviament cònic-espiral d'alta precisió), a un sistema planetari high-tech i un palier de sortida ultra-rígid, la gamma SRP és ja reconeguda com un veritable sub-acoblament de la màquina que ofereix respostes a les aplicacions més exigents dels enginyers.

Tant per a aplicacions de rotació (braços de robot, taules rotatòries, canviadors d'eines, etc), o translació lineal (sistemes d'accionament pinyó-cremallera), la gamma SRP proporciona, a més de molt alts valors de càrregues axials i radials, la rigidesa equivalent més alta coneguda en el mercat.

Els baixos valors d'error de transmissió i joc angular (fins <1 arcmin) completen les característiques mecàniques essencials d'aquest component.

El 100 per cent de les unitats són comprovades i testejades amb un exigent protocol de bancs de prova abans d'expedició.

foto

Empreses o entitats relacionades

Redex Spain, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    04/09/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    02/09/2024

Enllaços destacats

27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Advanced FactoriesEasyfairs Iberia - Logistics & Automation MadridAbus Grúas, S.L.U.

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis