Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Fanuc Robotics, en la Biemh 2008
Pavelló 6 • Estand E-38 / D-37

Fanuc Robotics, a la Biemh 2008

Redacció MU14/02/2008

14 febrer 2008

Fanuc Robotics, empresa de robòtica industrial amb una capacitat de producció de 2.500 robots al mes i més de 160.000 unitats instal·lades a tot el món, va presentar al pavelló 6 estand E38 D37 diverses novetats i productes.

L'innovador M-430iA/2F

Està especialment dissenyat per a la manipulació de peces petites a altíssima velocitat. És un robot de 5 eixos especialitzat en la manipulació d'aliments, amb una capacitat de càrrega de 2 kg, un abast màxim de 900 mm i una velocitat de 120 cicles per minut.

El nou LR Mate 200iC

És un robot de 6 eixos, amb una capacitat de càrrega d'entre 2 i 5 kg i un temps de cicle de 120 cicles / min. Ofereix velocitats òptimes per a aplicacions de picking i envasat, el més veloç de la seva classe i la solució ideal per a aplicacions ràpides i precises en qualsevol entorn. El compacte LR Mate 200iC, de només 27 kg. de pes, pot muntar invertit, lateralment o en el sòl.

La sèrie de robots M-710iC

Està dissenyada per manipular càrregues mitges amb una nina estreta i un braç rígid que el fan adequat per a una àmplia varietat d'aplicacions. El M-710iC/20L ofereix un dels millors abast de tota la gamma de productes de Fanuc Robotics, 3.110 mm.

Amb una capacitat de càrrega de 20 kg, és ideal per treballar dins d'una carrosseria de cotxe en aplicacions de segellat, amb el seu canell estreta i compacta pot entrar fàcilment en espais estrets. També és la solució ideal per a aplicacions de soldadura a l'arc, manipulació de material, encolat, pintura en esprai, polit ...

La sèrie de robots M-900iA

Ha estat dissenyada per a manipulació molt pesada o de múltiples peces i té una de les capacitats de càrrega més altes disponibles avui en dia en el mercat: de 260 a 700 Kg

La sèrie R-2000iB

És l'última generació del més exitós robot del món, el seu alt rang de capacitat de càrrega des de 100 a 210 kg i la seva gran rendiment el converteixen en la solució perfecta per a múltiples aplicacions.
Imagen

Cèl·lula de soldadura a l'arc

Composta de dues Arc Mate 100iC i un posicionador de 2 eixos de 500 kg de capacitat de càrrega. Tant els robots com el posicionador són controlats pel nou R-30iA.

Tots dos Arc Mate estan coordinats a través de l'opció de programari Dual Arc, que permet sincronitzar els moviments de fins a 4 robots, controlant eixos externs i evitant col·lisions. Adapten el programari Arc Tool especialment dissenyat per a soldadura a l'arc i l'opció Moviment Coordinat que proporciona un comportament fiable i una trajectòria exacta en aquest tipus d'aplicacions.

El nou Arc Mat 100iC ha estat especialment creat per a aplicacions de soldadura. La seva capacitat de càrrega ha estat millorada, de 6 kg a 10 kg i el seu abast de 1.373 mm a 1.420 mm. La nova unitat també ha millorat en un 15 per cent la seva productivitat gràcies a una acceleració més ràpida.

El nou Arc Mat 100iC té una estructura buida que permet integrar el cablejat necessari per a aplicacions de soldadura, reduint significativament les interferències durant les aplicacions de soldadura a l'arc i reduint també els requeriments de manteniment.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    04/09/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    02/09/2024

Enllaços destacats

27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Advanced FactoriesEasyfairs Iberia - Logistics & Automation MadridAbus Grúas, S.L.U.

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis