Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Innovalia Metrology, en la Biemh 2008
Pavelló 2 • Estand E-43

Innovalia Metrology, a la Biemh 2008

Redacció MU17/02/2008

17 febrer 2008

A aquesta cita, considerada la tercera fira més important d'Europa, no podia faltar Innovalia Metrology presentant les seves últimes novetats en metrologia. Per a poder conèixer-només cal apropar-se al estand situat al pavelló 2, estand E-43.

Els productes que es presentarà a la BIEMH són:

Màquines de mesurament tridimensional òptica amb sensors Optiscan de Innovalia Metrology

La gamma de màquines de mesura òptica Sparkscan de Trimek i els sensors de digitalitzat Optiscan de Datapixel s'integren per reduir els temps de mesura i augmentar la productivitat dels processos de control dimensional. Una alta precisió (fins a 5 micres) permet una captació massiva de punts (fins a 60.000 punts / segon). Destaca la seva facilitat d'ús i sensitivitat per mesurar tot tipus de materials, fins i tot fibra de carboni i peces mecanitzades. Sparkscan és un sistema ideal per a aplicacions de digitalitzat de precisió per enginyeria inversa, com per a mesurament intensiva de peces en control de qualitat.

Els seus àmbits d'aplicació són la fabricació de motlles i matrius, peces de fosa, peces mecanitzades, peces de compòsit, sinteritzat, estampació i plàstics.

Inspecció dimensional automàtica i "in-line" per a entorns de taller i producció

Els sistemes Vulkan i MiniVulkan de Trimek han estat especialment concebuts per automatitzar la mesura i verificació de peces en les mateixes plantes de producció, sense necessitat de traslladar les peces des de les línies de fabricació al laboratori de control, i sense perdre capacitat de precisió en les mesuraments (10 micres). Les peces inspeccionades es poden comparar contra un patró geomètric o contra un model CAD generat en Catia, Unigrafics, Solid Works, o amb l'estàndard IGES. Això permet automatitzar els processos de control dimensional sense les pèrdues de temps i riscos que suposa transportar les peces fora, així com oferir una inspecció ràpida i en temps real que permeti un control més efectiu dels paràmetres de fabricació. Els estalvis aconseguits són altíssims, així com la seguretat i millora de qualitat que suposa disposar al moment d'informació dimensional de les peces fabricades.

Imagen

Robot flexible per detecció de defectes en estampació de xapa integrant sensors Optisan de Innovalia Metrology

Els sistemes Robotscan de Innovalia Metrology ofereixen la màxima velocitat i flexibilitat de mesura amb robòtica articulada de 6 graus de llibertat. Innovalia Metrology ha desenvolupat un sistema de calibratge que permet millorar les seves precisions en un factor de 5 (fins a 100 micres de precisió volumètrica i 30 micres de repetitivitat). A més, Robotscan integra la tecnologia de programari de Datapixel, la qual cosa els converteix en un potent sistema d'inspecció de peces totalment flexible.

Entre les seves aplicacions destaca la verificació de peces d'estampació de xapa, peces de carrosseria i peces d'aeronàutica.

Sistema portàtil per mesurament i digitalitzat òptic amb Optiscan

Quan la portabilitat és important, Innovalia Metrology ofereix la solució Movilscan, que combina les altes prestacions dels sensors Optiscan amb la mobilitat dels braços articulats.

Movilscan és més precís i més fàcil d'usar en els treballs de control dimensional i digitalitzat per enginyeria inversa en els quals sigui necessària la flexibilitat d'un sistema portable. Una característica interessant és la possibilitat de disposar de braços de 7 eixos, que ofereixen la major flexibilitat, o bé de 6 eixos, suposant una solució més econòmica però molt adequada per a nombroses aplicacions.

Innovalia Metrology ofereix la possibilitat de convertir un braç portàtil clàssic en un sistema Movilscan. És totalment compatible amb els principals fabricants de braços portàtils i inclou un dels programari de calibratge més potents i fàcils d'utilitzar del mercat (patentat).

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    04/09/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    02/09/2024

Enllaços destacats

Easyfairs Iberia - Logistics & Automation MadridAdvanced Factories27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Abus Grúas, S.L.U.

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis