Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a DMG Ibérica, S.L. (Deckel Maho Gildemeister), en la Biemh 2008
Pavelló 2 • Estand E-43

DMG Ibèrica, S.L. (Deckel Maho Gildemeister), a la Biemh 2008

Redacció MU13/02/2008

13 febrer 2008

DMG presenta al pavelló 3, stand B06-C05, els nous torns automàtics Multislide MSL 42/60 per a la producció en sèrie de peces senzilles i de mitjana dificultat de llautó, alumini i acer i la fresadora universal DMU 40 monoblock, equipada amb 5 eixos de sèrie i fins a un 200% més gran dinamisme en els eixos rotatius.

Torn automàtic Multislide MSL 42/60

Gital (Gildemeister italiana) se centra ara en els nous torns automàtics Multislide CNC, l'Multislide 42 amb capacitat de barra de 42 mm i el Multislide 60 per a peces de màxim 60 mm de diàmetre.

Els torns Multislide CNC MSL 42 i MSL 60 es presenten com a màquines compactes per a una eficient i econòmica producció en sèrie de peces senzilles i de mitjana dificultat de llautó, alumini i acer. L'objectiu d'aquestes màquines és substituir els innombrables torns convencionals monoeix per màquines més productives. És el cas de la sèrie MSL, que destaca per una més que convincent relació preu / rendiment.

La versió estàndard de les dues màquines inclou sis eixos CNC i quatre llocs d'eina per a la mecanització simultani, així com dos carros creuats. Ampliant la versió estàndard, gital ofereix una versió avançada de la màquina MSL amb tres carros creuats i torreta amb eix pick-up integrat. A més, la versió avançada ofereix capacitat per a màxim 14 eines, així com la possibilitat d'utilitzar tres d'aquestes eines per mecanitzat posterior. Amb l'ajustament d'eina controlat a CNC per a carros creuats 2 i 3 i amb la torreta, s'aconsegueix una màxima flexibilitat i un alt nivell de rendiment. Aquest equipament també permet aplicacions internes de tornejat CNC i operacions de tornejat complexes per a la mecanització del darrere.

Imagen

Fresadora universal DMU 40 Monoblock

La DMU 40 monoblock completa la gamma de productes de la sèrie monoblock de Deckel Maho introduint-se al mercat amb els mateixos arguments que les màquines més grans de la seva sèrie. Les seves característiques afegides són un disseny compacte, un capçal de fresat amb eix B, un amarratge hidràulic estàndard per a mecanitzar en 5 eixos i la possibilitat de mecanitzar amb ángulos negatius. Grans marxes ràpides i acceleracions en tots els eixos lineals i rotatius s'afegeixen a aquest exitós procés. A més, la DMU 40 monoblock és, indubtablement, superior en quant a rigidesa estàtica i dinàmica. Especialment amb el Nou Disseny de Gildemeister, dissenyat per a una òptima ergonomia i màxima visibilitat, la DMU 40 monoblock ofereix les condicions perfectes per a una gran eficàcia i uns òptims resultats en el mecanitzat de peces individuals i sèries de mecanitzats.

D'aquesta manera, la DMU 40 monoblock ha heretat tots els avantatges de les seves antecessores com són l'elevada rigidesa estàtica i dinàmica, l'excel • lent ergonomia o la perfecta relació àrea de treball amb la compacta base de la màquina. A més, amb una àrea de treball dels eixos (X, Y, Z) 450 x 400 x 480 mm i un capçal de fresat amb eix B juntament amb una taula rotativa CNC de sèrie, la DMU 40 monoblock ofereix la possibilitat de mecanitzar en 5 eixos, perfecta alternativa per a mecanitzar peces individuals amb una àmplia varietat de materials per a aplicacions en tecnologia mèdica, indústria aeronàutica i construcció de motlles i utillatges

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    04/09/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    02/09/2024

Enllaços destacats

27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Advanced FactoriesEasyfairs Iberia - Logistics & Automation MadridAbus Grúas, S.L.U.

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis