Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Kaf Tarraco, en la Biemh 2008
Pavelló 5 • Estand E-74

Kaf Tarraco, a la Biemh 2008

Redacció MU18/02/2008

18 febrer 2008

En el seu estand ubicat al pavelló 5, estand E74, Kaf Tarraco mostra als assistents a la fira tres nous productes: les curvadora de tubs Star Bend el model UNI 70C i el cilindre de 4 rodets per corbat de xapa 4 HEL.

Curvadora de tubs

La curvadora de tubs Star Bend model 800 CN6 / L (Cap.de corbat fins diàmetre 76 mm ferro) és completament electrònica i està controlada per un controlador de potència amb impulsos per a la gestió de l'angle de corbat i per al desplaçament del tub (màxima precisió en plegat i repetibilitat). Consta de reductors de precisió amb tolerància reduïda o zero epicicloïdals sobre tots els eixos màxima precisió sobre els moviments dels eixos). De tancament de presa del tub (perfil), carril de contrast, i emmordassat amb sistema de bieles irreversible (màxim amarratge durant l'execució de la corba i emmordassat). Control dels eixos amb simple programació amb interfície PC per visualització gràfica.

Auto calcula el desenvolupament peça real amb correcció automàtica de l'elasticitat del tub (versió Polaris - PC). Doble altura de treball per combinació de dos radis diferents amb mateix tub o pis inferior radi fix i pis superior ràdio variable. Canvi d'alçada amb eix elèctric controlat des de PC (CN6). Seguiment eix X en fase d'execució de la corba (estalvi de temps en execució peça). Sistema controlat de la cota de tornada eix X per a l'execució de peces tancades (quadrat, rectangle formes tancades).

Curvadora de tubs Star Bend model 800 CN6 / L
Curvadora de tubs Star Bend model 800 CN6 / L.

La curvadora de tubs Star Bend acte calcula desenvolupament peça real amb correcció automàtica de l'elasticitat del tub (versió Polaris - PC)

Cilindre de 4 rodets per corbat de xapa

Aquesta sèrie de cilindres de la marca Faccin, és el màxim exponent dels cilindres de 4 rodets: qualitat total en la seva construcció, sistema de guiat dels rodets lineals, paral·lelisme electrònic per als moviments dels rodets inferiors tramiti PCL Siemens amb una precisió de posicionament de 0,2 mm.

Compta amb un sistema de doble rodament a cada extrem dels corrons facilitant el millor repartiment de les càrregues i facilitant les inclinació dels mateixos per a la generació de corbes tronc còniques i una infinitat de detall tecnològics, que doten a aquesta màquina d'una precisió i qualitat de corbat inigualable. Repetibilitat, i facilitat d'ús són dos termes que també identifiquen el cilindre Faccin de la sèrie 4 HEL. Hi ha la possibilitat d'instal lar diferents controls numèrics, tant per obtenir més repetibilitat, com per generar càlculs de les posicions dels corrons en figures complexes.

Cilindres Faccin
Cilindres Faccin.

Repetibilitat, i facilitat d'ús són dos termes que també identifiquen el cilindre Faccin de la sèrie 4 HEL

Curvadora de tubs CBC

La curvadora de tubs CBC model UNI 70C està equipada amb un micro-processador de l'angle de corbat (Eix "I") i accionament manual dels components auxiliars, com el carril mordassa, i l'extractor de l'ànima. La força necessària per al corbat, ve donada, per un motor asíncron amb electro-fre, el que permet, dues velocitats de treball (lenta i ràpida), seleccionable per l'usuari. El control de rotació del braç de corbat, està realitzat per mitjà d'un encoder bidireccional d'alta precisió instal·lat a situació protegida, amb multiplicació mecànica del valor mitjà a l'eix de la màquina.
Curvadora de tubs CBC model UNI 70C
Curvadora de tubs CBC model UNI 70C.

A la curvadora de tubs CBC el control de rotació del braç de corbat, està realitzat per mitjà d'un encoder bidireccional d'alta precisió instal lat en situació protegida

La curvadora pot corbar sense mandril tubs fins diàmetre 60 mm i amb mandril tubs fins ciámetro 50,8 mm. La curvadora pot equipar-se amb braç de 3, 4, 5 i 6 metres amb sistema d'extracció manual de l'ànima completa de suport i fixació matriu anti arrugues. El micro processador permet memoritzar fins a 70 programes de juny corbes cada un.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    04/09/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    02/09/2024

Enllaços destacats

27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Advanced FactoriesEasyfairs Iberia - Logistics & Automation MadridAbus Grúas, S.L.U.

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis