Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Industrias Agme, en la Biemh 2008
Pavelló 5 • Estand B-50

Indústries Agme, a la Biemh 2008

Redacció MU20/02/2008

20 febrer 2008

Indústries Agme, especialista en el disseny i fabricació de maquinària de deformació i acoblament, exposa al pavelló 5 - estand B-50, una àmplia varietat de premses, rebladores i centres de reblat CNC.
Imagen

Agme presenta la seva nova generació de rebladores radials que incorporen un nou sistema de lubricació i també nous materials per reduir l'emissió de sorolls i avançar en els processos de control i revisió. Aquests canvis són el fruit d'una política de millora contínua duta a terme pel seu departament d'I + D + i.

A més, Agme integra en els seus rebladores els sistemes d'assegurament de qualitat més avançats que garanteixen una correcta execució del procés de reblat:

• Remachadora RR-12 amb sistema d'assegurament de qualitat CP-1.

• Remachadora RR-14 amb sistema d'assegurament de qualitat CP-2.

Així mateix, en aquest esdeveniment, Agme exposa les seves noves mini premses hidràuliques (PHM-5) adaptades a les creixents normes de seguretat de la Comunitat Europea. Aquestes màquines poden ser utilitzades en multitud d'aplicacions: reblat, marcatge, punxonament, deformació, embotició, inserció de casquets, etc.

També es pot observar in situ el funcionament de la premsa hidràulica PH-15 Pro que incorpora la tecnologia més avançada en el camp de control de la pressió i de la posició del recorregut. Aquestes premses poden ser lliurades com solucions clau en mà, desenvolupant també els estris més adequats a les necessitats tècniques de cada operació.

El centre de reblat flexible RR-12 NCD es presenta a la BIEMH com la millor opció per reblar qualsevol configuració geomètrica que presenti la ubicació de reblons sense més que introduir una seqüència de procés de reblat.

Agme exposa les seves noves mini premses hidràuliques (PHM-5) adaptades a les creixents normes de seguretat de la Comunitat Europea

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    04/09/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    02/09/2024

Enllaços destacats

27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Advanced FactoriesEasyfairs Iberia - Logistics & Automation MadridAbus Grúas, S.L.U.

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis