Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Tornos Technologies Ibérica, S.A., en la Biemh 2008
Pavelló 2 • Stand F-20

Torns Technologies Ibérica, SA, a la Biemh 2008

Redacció MU21/02/2008

21 febrer 2008

Els monoeixos de Torns tenen en la sèrie Deco seu abanderat. Amb fins a 12 eixos CNC plenament independents i simultanis, 4 eines en treball simultani i una producció màxima de fins a 20 peces per minut, els més de 5.000 decos instal·lats són ja la referència per al mecanitzat rendible de peces d'alta complexitat entre 1 i 32 mm . A la biennal podem veure una àmplia mostra de la sèrie Deco i de la tecnologia de Torns.

L'aposta de Torns el 2008 és per la "i" ... si ja abans va arribar la passió per l'ecologia, l'e-business o l'e-mail ... ara arriba la "i" a la sèrie Deco, amb una nova gamma de màquines de 8 eixos i un preu encara més competitiu.

Sigma

La sèrie Sigma, que ja arriba fins als 32 mm, amb els seus eixos integrats de gran potència i parell, la seva cinemàtica completament simètrica amb dos sistemes ferramental completament independents i fins a 22 eines, una gran facilitat de preparació i programació en codi ISO i la seva robusta bancada de fosa, és sens dubte la màquina més rendible del món.
Imagen

Micro

Les màquines Micro són la gran novetat per prendre el relleu dels vells torns de lleves, amb la màxima precisió i les possibilitats del CNC per acabar peces complexes, però mantenint la productivitat d'aquells. Compta amb capacitat per a 20 eines en un sistema totalment configurable, una velocitat màxima de 20.000 rpm i treball simultani en operació principal i contraoperación. El seu rang de treball és fins a 9 mm de diàmetre i 60 de longitud.

MultiAlpha

En multieix, els MultiAlpha de 6 o 8 eixos, 1 o 2 contrahusillos amb un màxim de 5 eines cada un, i un pas de barra de fins a 32 mm, són la solució òptima per a aquelles peces de gran complexitat tant en operació principal com a contraoperación. Els seus motors totalment integrats i independents, doten d'aturada posicionada i eix C tots els eixos de la màquina i els permeten treballar sempre amb la velocitat idònia per a cada operació. Per a peces que no requereixin treball de gran complexitat en la contraoperación, també està disponible el MultiSigma, d'idèntiques prestacions.

Per a aquelles peces que requereixin el millor de la productivitat de les màquines de lleves amb la precisió i flexibilitat del CNC, MultiDeco és la solució.

foto

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    04/09/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    02/09/2024

Enllaços destacats

27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Advanced FactoriesEasyfairs Iberia - Logistics & Automation MadridAbus Grúas, S.L.U.

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis