Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Nuevos modelos y nuevos colores protagonizan las novedades de Valtra
La marca finlandesa començarà a produir en sèrie tractors de biogàs

Nous models i nous colors protagonitzen les novetats de Valtra

Redacció Interempresas06/09/2012

6 de setembre en 2012

En una presentació realitzada recentment davant la premsa internacional en Orléans (França), Valtra ha donat a conèixer les seves últimes novetats per a la propera campanya. Les encapçalen el nou model 103 de la seriï N, el T213, una nova gamma de colors i l'anunci realitzat per la marca finlandesa de la producció en sèrie de tractors de biogàs.
Valtra ha renovat els dos models més petits de la seva sèrie N de tractors: els nous N93 i N103 substitueixen als models N82 i N92, respectivament. Aquests nous tractors disposen d'un nou capó i un motor de tres cilindres. El renovat disseny millora considerablement la visibilitat des de la cabina i la maniobrabilitat. Així mateix, s'ha facilitat el treball de nit o amb poca llum gràcies als nous fars bihalógenos que combinen les llums llargues i les d'encreuament. A més, els nous models són bastant més silenciosos que els anteriors.

Tots dos models estan disponibles amb la transmissió HiTech tradicional de Valtra, amb tres marxes Powershift principals. El model N103 també està disponible amb una transmissió HiTech 5 de cinc passos. En el que a característiques i ús es refereix, es tracta de la mateixa transmissió emprada en models més grans però alleugerida, la qual cosa redueix el pes total del tractor en més de 100 quilos pel que fa als models anteriors. Els nous models estan equipats amb el motor 33AWI Agco Power de tres cilindres, que incorpora el sistema d'injecció Common Rail i quatre vàlvules per cilindre. Les emissions dels gasos de fuita es redueixen mitjançant un catalitzador d'oxidació diésel (DOC) i un sistema de recirculació (EGR) que fa circular els gasos de fuita pel radiador.

Nou model Valtra N103
Nou model Valtra N103.
La marca finlandesa també ha renovat la gamma de la seriï T d'acord amb els realitzats en la seriï N. A part dels canvis de disseny, en la Seriï T s'ha realitzat una àmplia varietat de renovacions i característiques noves que milloren encara més l'eficiència i la facilitat de maneig d'aquests tractors. Els nous motors Agco Power de 6,6 i 7,4 litres compten amb nous turbos, nou sistema de corretges, nou sistema de gestió del motor i nou tipus de sistema SCR que redueix encara més les emissions dels gasos de fuita. També s'ha prestat especial atenció a l'estalvi de combustible. El model T163 Direct és el primer tractor Valtra amb transmissió contínua a incorporar el llegendari sistema EcoPower de Valtra. Aquest sistema permet al conductor reduir el règim màxim del motor de 2.100 rpm a 1.900 i, alhora, augmentar el parell màxim de 680 Nm a 740 Nm amb solament prémer un botó. La facilitat de maneig dels nous models de la Seriï T aconsegueix una nova dimensió gràcies a la incorporació de les transmissions de segona generació. Direct 2.0 facilita un funcionament conjunt i més precís del motor i de la transmissió. En els models Versu i Direct, s'han canviat del panell lateral al reposabrazos del conductor els comandaments del control de creuer, de la TDF i de les característiques d'adreça automàtica i transmissió a les 4 rodes, per facilitar l'accés.

El tractor de biogàs s'implanta de ple en Valtra

Valtra ha decidit iniciar una producció en sèrie limitada de tractors de biogàs durant 2013. Valtra és d'aquesta forma el primer fabricador de tractors a nivell mundial a iniciar la producció en sèrie d'aquest tipus de tractors. La marca ha dut a terme una investigació sistemàtica i un desenvolupament de la tecnologia de tractors de biogàs durant els últims anys. En l'estiu de 2010 es va presentar un prototip del tractor de biogàs N Seriïs de quatre cilindres, seguit per un tractor de biogàs T Seriïs en la tardor de 2011.

El model triat per a la producció en sèrie limitada és el N101 de 110 CV. Aquest tractor de doble combustible funciona tant amb biogàs com a gas natural i diésel de grau de transport. En motors de doble combustible, una barreja de biogàs i diésel s'injecta en els cilindres. La petita quantitat de diésel combustiona per compressió, mentre que el biogàs produeix entre el 70 i el 80% de l'energia. Únicament si no disposa de biogàs, el tractor també pot usar-se amb diésel.

El model triat per a la producció en sèrie limitada és el N101 de 110 CV
El model triat per a la producció en sèrie limitada és el N101 de 110 CV.
Noves opcions de color per als seus tractors

Durant més de 20 anys, Valtra ha ofert als seus clients l'exclusiva possibilitat de triar el color del seu tractor personalitzat. La gamma de colors s'actualitza amb la presentació de nous models. El color preferit per als tractors Valtra ha estat, de sempre, el vermell Valtra, que s'aplica a gairebé el 40% de la producció total. Entre les opcions de colors més recents, el negre i el gris han guanyat una major acceptació.

Si ben el vermell Valtra tradicional segueix igual, el vermell metal·litzat és ara un to més fosc i s'assembla més al burdeos. Així, el nou vermell metal·litzat es distingeix amb més facilitat del color vermell no metal·litzat. D'igual manera, el verd metal·litzat és també un to més fosc i més semblat al color pi, i el blau metal·litzat s'assembla més al blava nit. El major canvi ha estat el del color plata, que ara és més semblat al color gris fosc grafit.

Aquestes són les noves opcions de colors: vermell, vermell metal·litzat, gris metal·litzat, negre, blanc, taronja, verd metal·litzat i blau metal·litzat.

foto

Empreses o entitats relacionades

Valtra - (Agco Iberia, S.A.)

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades