Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Nueva transmisión opcional para la Serie N de Valtra

Nova transmissió opcional para la Seriï N de Valtra

06/02/2012

6 de febrer de 2012

La tercera generació de la Seriï N de Valtra creix amb la presentació d'una nova transmissió opcional. La nova transmissió HiTech 5 presenta una transmissió powershift en cinc escalonaments i sistema hidràulic d'accionament mecànic. La nova transmissió, que estarà disponible en els models N113 i N123, presenta canvi robotitzat entre les relacions de transmissió principals. No hi ha una palanca de canvis. La transmissió HiTech 5 ofereix 20 velocitats cap a davant i cap a enrere o en alternativa 30 velocitats, quan se sol·licita l'opció de creeper. El canvi robotitzat ofereix a l'operador 10 relacions consecutives sota càrrega.

L'ús de la nova transmissió és molt senzill. La cabina solament té una palanca amb botons en l'extrem que s'utilitzen per controlar les funcions de la transmissió. Les característiques automàtiques i versàtils de la transmissió faciliten enormement el treball de l'operador. El sistema hidràulic és el mateix que en altres models HiTech i es controla amb una palanca mecànica. Ve de sèrie amb una bomba hidràulica de 73 litres/min i una opcional de 90 litres/min.

La tercera generació de tractors de la Seriï N instal·la motors AGCO Sisu Power amb sistema de reducció catalítica selectiva (SCR, per les seves sigles en anglès), amb un consum de combustible entre un 5 i un 10% inferior que en els models anteriors. La nova tecnologia de motors requereix menys refrigeració que abans, amb una millor visió cap a davant.

Imagen
L'agilitat dels tractors Seriï N de tercera generació també s'ha millorat amb un nou frontal. L'elevador tripuntal davanter i el carregador frontal integrats no augmenten el radi de gir. De fet, segons l'equipament especificat, el radi de gir és fins a un 15% inferior al dels models anteriors. Les noves llums de conducció també augmenten la comoditat i la seguretat.

Tots els models de la Seriï N amb transmissió HiTech 5 es fabriquen a mesura segons les necessitats pròpies de cada client, igual que els altres models Valtra. Per exemple, el client pot triar un tripuntal davanter pivotante, equipament forestal amb dipòsit protegit i cabina forestal o una cabina SVC d'alta visibilitat per a serveis a tercers. El treball pot fer-se encara més senzill si s'especifica el paquet d'adreça automàtica System 150 i el sistema de navegació per satèl·lit AGCOMMAND, que permet al propietari monitorizar la ubicació del tractor i les necessitats de funcionament o manteniment a distància a través d'Internet.

Empreses o entitats relacionades

Valtra - (Agco Iberia, S.A.)

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades