Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a La marca Roquet, gran novedad de Chaparro Agrícola e Industrial en Zaragoza

La marca Roquet, gran novetat de Chaparro Agrícola i Industrial a Saragossa

23/01/2012

23 de gener de 2011

Chaparro Agrícola i Industrial es dedica des de fa més de 30 anys a la fabricació i comercialització de recanvi agrícola adaptable a tractors, recol·lectores i empacadoras, especialment per a les marques John Deere i Fiat-New Holland. L'empresa toledana compte en el seu haver-hi amb una àmplia experiència en aquest sector i distribueix els seus productes per tota Espanya i per tot el món.

Com cada edició està present en FIMA (Pab. 3, stand A 3-5), on mostra una representació d'alguns dels productes que fabrica, així com uns altres de consum i també representats per la signatura. És el cas de tota la gamma de productes hidràulics de Roquet, signatura de la qual és distribuïdor oficial i que aquest any introdueix en el seu stand de FIMA.

Imagen
La finalitat és, segons Chaparro, estar presents en aquesta fira tan important a nivell mundial i mostrar, a tot aquell que passi pel seu stand l'àmplia gamma de recanvis agrícoles que pot oferir-los i la qualitat dels mateixos, ja que “la diferència dels seus productes amb uns altres que es troben al mercat radica en l'alta qualitat de cadascun d'ells”.

Empreses o entitats relacionades

Chaparro Agrícola e Industrial, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades