Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a La directora de la AEMPS, Belén Crespo, clausura la Asamblea Anual de Veterindustria

La directora de l'AEMPS, Belén Crespo, clausura l'Assemblea Anual de Veterindustria

30/05/2011

30 maig 2011

La directora de l' Agència Espanyola de Medicaments i Productes Sanitaris (AEMPS), Betlem Crespo, va clausurar l'Assemblea Anual de l'Associació Empresarial Espanyola de la Indústria de Sanitat i Nutrició Animal (Veterindustria), que presidida pel seu president, Joan Carles Castillejo, la seva vicepresident, Emilio Gil, i el director general, Santiago de Andrés, es va reunir el passat 23 de maig en un hotel madrileny.

Durant la seva intervenció, Crespo es va felicitar per l'extraordinària col·laboració que des de la creació de l'Agència el 1999, ha existit entre la patronal dels laboratoris zoosanitaris i l'administració representada per l'AEMPS, mentre que el president de Veterindustria va destacar la tasca que desenvolupa aquest organisme públic que sobresurt entre els seus homòlogues europees, alhora que va reiterar el suport de l'associació per a la seva conversió en Agència Estatal.

Veterindustria i l'AEMPS treballen estretament en tot el relacionat amb l'avaluació i autorització dels medicaments d'ús veterinari, en la promoció del sistema espanyol de farmacovigilància, en l'autorització i control dels laboratoris farmacèutics de la indústria zoosanitària, i en aspectes relacionats amb el comerç exterior, entre altres àmbits, així mateix, col·laboren conjuntament en la promoció de l'ús responsable de medicaments veterinaris, a través de la iniciativa Epruma i de sanitat animal, a través de la Plataforma Tecnològica Espanyola de Sanitat Animal (Vet + i), per qual cosa la presència de Betlem Crespo a l'Assemblea de l'Associació és una mostra més de les cordials relacions entre ambdues entitats.

L'Assemblea Anual de Veterindustria 2011, a més de presentar la 'Memòria 2010', va aprovar el pressupost per aquest any, així com l'Informe de Gestió que va exposar el director general de l'entitat, Santiago de Andrés.

Veterindustria i l'AEMPS treballen estretament en tot el relacionat amb l'avaluació i autorització dels medicaments d'ús veterinari...
Veterindustria i l'AEMPS treballen estretament en tot el relacionat amb l'avaluació i autorització dels medicaments d'ús veterinari.

Empreses o entitats relacionades

Veterindustria

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades