Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Instalaciones Ganaderas Pellitero apuesta por un removedor de estiércol que une facilidad y mínimo esfuerzo

Instal·lacions ramaderes Pellitero aposta per un removedor de fem que uneix facilitat i mínim esforç

28/02/2011

28 febrer 2011

L'empresa lleonesa Instal·lacions ramaderes Pellitero compte en la seva presència en FIMA Ramadera (Pab.5, estand 1933-1939) amb el nou batedor Bhar, concebut per a tot tipus de fosses. Les diferents longituds i els diferents diàmetres de l'aspa aconsegueixen remoure tot tipus de fem amb molta facilitat i el mínim esforç.

El seu sistema d'elevació hidràulica facilita l'entrada i sortida a la fossa del batedor i adapta la longitud del mateix al seu tractor sense importar la potència. Està fabricat en tub quadrat que redueix les vibracions i aporta una major resistència a aquest. Un cop fabricat pateix un procés de galvanitzat en calent que li aporta una major durabilitat.

Se substitueixen els rodaments d'acer per coixinets de fusta tractada, que allarguen la vida útil del batedor, ia més disposa d'un sistema de greixatge directe que redueix el manteniment i aconsegueix eliminar tot tipus d'oscil en l'eix. El batedor disposa a més d'un sistema de suport davanter que protegeix és aspa de possibles deformacions.

Batedor Bhar d'Instal • lacions ramaderes Pellitero
Batedor Bhar d'Instal • lacions ramaderes Pellitero.
Com avantatges es poden destacar l'aspa, de forma semblant a una infinitat, que facilita el treball i la homogeneïtzació del fems amb menys esforç del tractor, la disponibilitat del mateix model en diverses mesures facilita l'ús del batedor en tot tipus de fosses, la existència d'un sistema de greixatge directe a l'eix, que facilita tasques de manteniment i allarga la vida del mateixa, i un sistema hidràulic d'elevació que facilita el seu maneig.

Empreses o entitats relacionades

Instalaciones Ganaderas Pellitero, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades