Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Presentación a la industria de sanidad animal del RD 824/2010 sobre fabricación y comercio exterior de medicamentos

Presentació a la indústria de sanitat animal del RD 824/2010 sobre fabricació i comerç exterior de medicaments

16/07/2010

16 juliol 2010

El 14 de juliol va tenir lloc a la seu de l'AEMPS una Jornada Informativa per a la Indústria de Sanitat Animal sobre el Reial Decret 824/2010, de 25 de juny, pel qual es regulen els laboratoris farmacèutics, els fabricants de principis actius d'ús farmacèutic i el comerç exterior de medicaments i medicaments en investigació. La jornada va ser tot un èxit tant pel interessant de les ponències previstes en el seu programa com per l'encert en la seva organització en una data molt propera a la seva publicació, el que va despertar l'interès en la indústria per les novetats del RD i va permetre comptar amb més de 60 representants de les companyies del sector.

Durant la presentació de la jornada, la directora de l'Agència, Cristina Avendaño, va agrair a Veterindustria la seva col·laboració durant la fase d'elaboració del Reial decret, així com durant les consultes realitzades en relació amb el registre oficial de laboratoris. Així mateix, va proposar a Veterindustria col·laborar, com en ocasions anteriors, en la recopilació dels dubtes sectorials que puguin sorgir durant la implementació de la norma amb vista a l'elaboració d'un document de preguntes i respostes que permeti clarificar.

Jornada duta a terme a les instal·lacions de l'AEMPS
Jornada duta a terme a les instal·lacions de l'AEMPS.
Entre els missatges de la directora, mereix ser destacat el relatiu al fet que aquesta norma, a més d'haver suposat un element de col laboració i cohesió interna de l'Agència, consagra un segell de garantia per als medicaments veterinaris anàleg al dels d'ús humà, ja que el Reial Decret és comú a ambdós tipus de medicaments. D'altra banda, va assenyalar explícitament que a través de la reducció de terminis i la millora de l'eficiència en tots els procediments administratius, des de l'Agència es pretén donar suport al sector i ajudar a la competitivitat de la indústria de sanitat animal en general i en particular en l'àmbit de les exportacions.

Amb les intervencions de la subdirectora general d'Inspecció i Control, Belén Escribano i del representant de la Subdirecció General de Medicaments d'Ús Veterinari, Luis Corbalán, es va donar pas a les presentacions dels ponents, els quals van destacar les qüestions més rellevants i específiques de la nova norma per a la Indústria de sanitat animal. Al final de les mateixes hi va haver un interessant col·loqui que va precedir la cloenda de la jornada per la directora de l'AEMPS.

Empreses o entitats relacionades

Veterindustria

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades