Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a El sector ganadero español anuncia pérdidas millonarias derivadas de las medidas sobre transporte animal

El sector ramader espanyol anuncia pèrdues milionàries derivades de les mesures sobre transport animal

07/05/2009

7 maig 2009

La normativa europea sobre benestar animal i, concretament, l'enduriment de les mesures durant el transport animal, que previsiblement aprovarà Brussel aquest mateix mes de maig suposarà, segons els portaveus de diferents associacions de productors, pèrdues milionàries per al sector ramader espanyol.

L'Associació Espanyola de Productors de Boví de Carn ( Asoprovac ) valora en més de 40 milions d'euros les pèrdues per al nostre país derivades de l'esmentada modificació del Reglament 1 / 2005, "i això només si tenim en compte-afirmen-les pèrdues derivades del cessament de les actuals exportacions espanyoles de vedells a altres països comunitaris ".

També l'Associació Nacional de Productors de Bestiar Porcí ( ANPROGAPOR ) ha donat els seus xifres. Si és el cas la mesura afectarà prop de 900.000 caps amb destinació, sobretot, a França, Itàlia i Portugal, el que originarà pèrdues superiors als 103 milions d'euros.

Empreses o entitats relacionades

Asociación Española de Productores de Vacuno de Carne
Asociación Nacional de Productores de Ganado Porcino

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades