Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Picadoras y tolvas de Tatoma en Fima Ganadera
La companyia mostra les seves novetats des d'un gran estand a la fira

Picadores i tremuges de Tatoma a Fima Ramadera

Redacció Interempreses27/03/2009

27 març 2009

Tatoma, Enginyeria i Muntatges Montsó, SL participar en Fima Ramadera 2009 amb diversos equips com la picadora distribuïdora de palla EM-300, la tremuja de distribució T-230, i la màquina multiusos Tuchel Trac, entre d'altres equips.

Picadora distribuïdora de palla EM-300

Picadora distribuïdora de palla EM-300
Picadora distribuïdora de palla EM-300.

La picadora distribuïdora de palla EM-300 pot equipar-se amb filtre lateral o broquet giratòria. Una de les seves principals característiques, segons va dir Joan Carles Puyol, director comercial de Tatoma, és que el picador pot treballar tant amb palla seca com humida. En concret, el model exposat a la fira correspon a la versió per a vaques, que està equipat amb molinet amb fulles mogut mecànicament amb pinta regulador. L'empresa també disposa d'un model amb empajadora per a aus, que inclou una turbina amb fulles, reixeta amb forats de 30 mm de diàmetre i turbina interior de martells per a un picat superior. Segons el model, està disponible amb una capacitat de 3, 6, 9, 12 o 14 metres cúbics.

Tots els models estan equipats de sèrie amb caixa de canvis de dues velocitats, turbina de grans dimensions amb pales cargolades; cadena d'alta resistència amb travessers desmuntables; fons mòbil mitjançant motor hidràulic amb regulador d'avanç, porta d'accés per a neteja del doble fons; porta hidràulica amb dos cilindres; pota manual (opcionalment, hidràulica); comandaments per sirga (opcionalment, elèctrics); eix fix, i rodes.

Tremuja de distribució T-230

Tremuja de distribució T-230
Tremuja de distribució T-230.

La tremuja de distribució T-230, que l'empresa torna a fabricar ara, va ser un altre dels equips exposats a la fira. Amb una capacitat de 2,30 metres cúbics, aquest equip compta amb una cinta repartidora a la part inferior per a la distribució. Segons va explicar Puyol, la companyia està estudiant la possibilitat de fabricar el model amb una capacitat d'entre 1 i 3 metres cúbics.

Màquina multiusos Tuchel Trac

Màquina multiusos Trac, de l'empresa alemanya Tuchel, fabricada per Tatoma
Màquina multiusos Trac, de l'empresa alemanya Tuchel, fabricada per Tatoma.

Tatoma també va exposar la màquina multiusos Trac, de l'empresa alemanya Tuchel, representada per Tatoma a Espanya, Portugal i Sud-amèrica. A aquest equip, que compta amb un motor dièsel Kubota de 10,3 kW, se li poden incorporar tot tipus d'implements com pales, escombradores, rascadors i tremuges per al repartiment de calç o serradures, entre altres. A la fira, l'empresa va mostrar una versió amb escombradora, rascador i tremuja, elements que poden treballar de forma simultània, segons ha explicat Puyol. "És una màquina de gran maniobrabilitat, en la qual es poden muntar els implements amb facilitat".

Sobre Tatoma

Tatoma es dedica a la fabricació de mescladors (remolcs, estàtics o autopropulsats), maquinària per a compost (mescladors i voltejadores), tancs de pressió (camions de neteja), caixes per a camions de distribució de pinso i picadores de palla, entre d'altres equips.

Empreses o entitats relacionades

Tatoma - Ingeniería y Montajes Monzón, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades