Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Deltacinco muestra la gama de equipos Amazone en varias demostraciones de campo
En les jornades, la companyia va presentar la nova sembradora directa de reixes Cirrus 6000

Deltacinco mostra la gamma d'equips Amazone en diverses demostracions de camp

Redacció Interempreses22/10/2008

22 octubre 2008

Durant el passat mes de setembre, Deltacinco , en col·laboració amb els seus concessionaris, va desenvolupar una sèrie de demostracions de camp de la línia de maquinària Amazone. L'objectiu d'aquestes jornades va ser promocionar en aquestes zones de major interès comercial, la gamma de productes de conreu del sòl, sembra, polvorització i abonat, així com la presentació de nous productes, com la nova sembradora de sembra directa Cirrus 6000.
Demostració amb la sembradora de reixes Amazone Cirrus 6000, realitzada a Sariñena (Osca), el 23 de setembre
Demostració amb la sembradora de reixes Amazone Cirrus 6000, realitzada a Sariñena (Osca), el 23 de setembre.
La Demo Tour 2008, així es diu la campanya de promoció de la gamma d'equips Amazone, va recórrer les províncies de Sevilla, Badajoz, Palencia, Vitòria, Osca i Girona, per mostrar tot tipus de maquinària de la signatura. Com a novetat, Deltacinco va mostrar la nova sembradora de reixes de sembra directa Amazone Cirrus 6000. Es tracta d'una màquina molt compacta, plegable hidràulicament a una amplada de transport de menys de 3 metres, que incorpora una llança de tir especialment dissenyada per a un tancat angle de gir en les capçaleres. Una característica remarcable d'aquest model és que la flexibilitat del seu nou sistema de reixes permet la seva utilització en tots els sistemes agrícoles: sembra directa, mínim conreu i sembra convencional.

Les reixes estan disposades en tres files, el que proporciona un gran espai entre elles i, per tant, que no es produeixin embussos. A més, un conducte intern a la reixa condueix la llavor de manera precisa darrere de la reixa. Aquest model està dissenyat per a acoblar-se a tractors amb una potència mínima de 160 CV.

La Demo Tour 2008 va recórrer les províncies de Sevilla, Badajoz, Palencia, Vitòria, Osca i Girona
La Demo Tour 2008 va recórrer les províncies de Sevilla, Badajoz, Palencia, Vitòria, Osca i Girona.

Una extensa gamma d'equips per al treball en el camp

A més d'aquest nou model de sembradora, la companyia va presentar el treball d'altres equips com la Cirrus 6001 Special, una sembradora de discos arrossegada per mínim conreu amb un ample de treball 6 metres, la sembradora pneumàtica arrossegada de discs per a grans extensions Citen 9000, amb un amplada de treball de 9 metres, el polvoritzador arrossegat de UX 4200 Special, de 4.200 litres de capacitat i una amplada de treball de 28 metres, el polvoritzador suspès UF 1801, de 1.800 litres de capacitat i 24 metres d'ample de treball, i AD 303 + KG, una combinació de sembra amb grada rotativa i sembradora mecànica de discos, amb 3 metres d'amplada de treball.

Durant les jornades també es van mostrar altres màquines com la grada rotativa plegable KG 603-2 (de 6 metres d'ample de treball), que incorpora un corró compactador d'anells de goma, la adobadora suspesa ZA-M 3000 Ultra, de 3.000 litres de capacitat i una amplada de treball d'entre 24 i 48 metres, i el catres 3001, un conreador de discos compacte per conreu del rostoll amb una amplada de treball 3 metres.

Sembradora de reixes Amazone Cirrus 6000

Amb una amplada de treball de 6 metres, 36 reixes, una distància entre línies de sembra de 16,6 metres i una tremuja amb una capacitat de 3.000 litres, la nova sembradora de reixes Amazone Cirrus 6000 presenta les següents característiques:

- Plegable hidràulicament a una amplada de transport menys de 3 metres.

- Llança de tir especialment dissenyada per a un tancat angle de gir en les capçaleres.

- Ajustament de dosis infinitament variable amb rodets intercanviables per a tot tipus de llavors.

- Nou sistema de dosificació pneumàtic amb turbina d'accionament hidràulic i flux de llavors optimitzat des de la tola fins a les reixes de sembra.

- Distància entre files de sembra: 16,6 centímetres.

- Reixes de sembra estretes per a un menor moviment de sòl.

- Protecció davant sobrecàrregues de les reixes de sembra mitjançant quatre elements de goma sense cap manteniment.

- Rodet compactador darrere de bandes de goma per a una germinació òptima de la llavor.

- Ajust senzill de la profunditat de sembra mitjançant perns excèntrics.

- Rastrilla exacta de recobriment de la llavor amb ajust de profunditat i pressió sobre el sòl.

- Velocitat elevada de treball per a un gran rendiment.

- Tren de transport integrat al corró compactador.

- Potència necessària des de 160 CV.

Aquest model compta amb una tremuja per a 3.000 litres
Aquest model compta amb una tremuja per a 3.000 litres.

Empreses o entitats relacionades

Farming Agrícola, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades