Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Ger, 40 años de climatización industrial, agrícola y ganadera
L'empresa compta amb unes modernes instal·lacions per a la manipulació d'acer inoxidable

Ger, 40 anys de climatització industrial, agrícola i ramadera

Redacció Interempreses06/10/2008

6 octubre 2008

La signatura Gestions Estudis i Realitzacions, SA , Ger, treballa a Espanya des de 1968 fabricant i distribuint material per a la climatització en tot tipus de recintes, especialment industrials, agrícoles i ramaders. "La filosofia del nostre treball sempre ha estat donar als nostres clients uns productes amb una garantia total i una màxima qualitat", expliquen des de la companyia, ubicada al polígon Plaça de Saragossa.
Instal·lacions de Ger al polígon Plaça de Saragossa
Instal·lacions de Ger al polígon Plaça de Saragossa.

Modernes instal·lacions

Ger fabrica a nivell nacional generadors i calefacció i equips de refrigeració industrial, "amb una forta expansió en el mercat internacional", segons comenta l'empresa. Aquesta expansió ve avalada pel Certificat Aenor 9002, CE Certificació Europea i el Certificat de Qualitat IQNET.

Conscients de la necessitat d'invertir en tecnologia, l'empresa disposa avui en dia d'unes modernes instal·lacions a la manipulació de l'acer. El grup destaca en la fabricació de generadors d'aire a Espanya, on l'empresa va iniciar la seva activitat el 1968.

La companyia destaca "l'aportació tecnològica, la capacitat de desenvolupament de producte o la prestació de solucions" per part del seu equip humà, com a claus per a potenciar una relació a llarg termini amb els seus clients. "Tot això és compatible amb la solidesa com a empresa i rendibilitat de negoci que ens ha caracteritzat des del començament de la nostra activitat", apunten.

Àmplia gamma de productes

Ger compta amb una extensa gamma de productes que abasten des de la calefacció Wind fins als sistemes de control Mides i Autoven, passant per la refrigeració Glacera i Humer i la ventilació Ventigran.

Wind és una sèrie de generadors de calefacció expressament dissenyats per a climatitzar amb aire calent locals de diversa naturalesa com ara, naus industrials, hivernacles, granges, restaurants, poliesportius i qualsevol instal lació que necessiti incrementar la temperatura ambiental.

Els aparells de refrigeració per sistema evaporatiu Glacera len la possibilitat de proliferació de la legionel, segons expliquen des de Ger. En el sector agrícola i ramader, aquestes instal·lacions destaquen per la seva alta tecnologia i facilitat de muntatge.

Ventigran és l'opció que proposa la signatura saragossana per a la ventilació de gran cabal que permet la neteja i depuració de les instal·lacions.

Els sistemes de control Mides i Autoven són controladors integrals per als equips i automatització de comportes. Mitjançant el seu ús, es pot aconseguir la millora del control climàtic, el que comporta un augment de la qualitat en qualsevol dels sectors: agrícola, industrial o ramader.

Instal lació agropecuària de Ger
Instal lació agropecuària de Ger.
La climatització

Tal com expliquen des Gestions Estudis i Realitzacions, SA, la climatització consisteix a crear unes condicions de temperatura adequades per a la comoditat dins d'un espai. Si a més de la temperatura, es regulen la humitat i la neteja de l'aire s'aconsegueix l'aire condicionat. Però el confort tèrmic, vital per al benestar, està subjecte a diverses influències:

- El factor humà: la nostra manera de vestir, el nivell d'activitat i el temps durant el qual ens vam quedar en la mateixa situació, influeix sobre la nostra comoditat tèrmica.

- L'aire: la seva temperatura, la seva velocitat i la seva humitat. El canvi de la manera de construir els edificis, els mètodes de treball, i els nivells d'ocupació han creat nous paràmetres als quals els dissenyadors ara han de prestar atenció. Els edificis produeixen, avui en dia, moltes més càrregues tèrmiques que fa 50 anys, per diversos motius: la radiació solar (amb el desenvolupament dels nous edificis les noves tècniques han afavorit l'ús del vidre i encara que els vidres protegeixen contra el sol, l'increment tèrmic és considerable); l'ocupació (el nombre d'inquilins augmenta constantment en els edificis, generant cada un 120 watts per hora de calor) i la ventilació (la introducció d'aire exterior a l'edifici pot modificar la temperatura interna d'aquest, la qual cosa pot suposar un problema quan l'aire exterior està a 30 º C).

Empreses o entitats relacionades

Asociación Española de Normalización y Certificación
Ger, S.A. - Gestiones Estudios y Realizaciones, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades