Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Tatoma gana el Premio Empresa de Huesca 2008
La companyia augmenta les seves instal·lacions amb la construcció de dues naus i una nova fàbrica

Tatoma guanya el Premi Empresa d'Osca 2008

Redacció Interempreses21/05/2008

21 maig 2008

La companyia altoragonesa Grup Tatoma ha guanyat el Premi Empresa Osca 2008, que enguany celebrava la seva tercera edició, convocat per l'Institut Aragonès de Foment (IAF) i la Confederació Empresarial de la Província d'Osca (Ceos-Cepime Osca).

El passat 6 de maig, el director general d'Enginyeria i Muntatges Montsó SL i conseller delegat del Grup Tatoma, Fernando Torres, va rebre el Premi Empresa d'Osca 2008 de mans del conseller d'Indústria i Comerç del Govern d'Aragó, Arturo Aliaga.

Cerimònia de lliurament del premi, el passat 6 de maig
Cerimònia de lliurament del premi, el passat 6 de maig.

Més de 4 milions d'euros en un nou projecte

El grup, amb seu a Montsó, a la província d'Osca, ha ampliat les seves instal·lacions existents de 14.000 metres quadrats amb dues noves naus de 4.000 metres quadrats i una nova fàbrica de 4.800 metres quadrats, amb una inversió de més de 4 milions d'euros .

En l'actualitat, el grup està format per quatre empreses: Grup Tatoma (empresa de gestió dels serveis de grup), Servimosa, SL (empresa de muntatges i serveis auxiliars), Transformats Torres Martí, SL (fabricació de contenidors) i Enginyeria i Muntatges monsó, SL (fabricació de mescladors unifeed i maquinària especial).

Instal·lacions de Tatoma a Montsó (Osca)
Instal·lacions de Tatoma a Montsó (Osca).

Present a 25 països

El grup l'integren al voltant de 180 persones i amb una xifra de negocis de més de 23 milions d'euros i presència en uns 25 països. "Aquest premi ve a recompensar el dinamisme mostrat en els darrers anys per part del Grup Tatoma, del qual és mostra l'augment la xifra de negoci, sobretot pel que fa a l'exportació", afirma la companyia.

Empreses o entitats relacionades

Tatoma - Ingeniería y Montajes Monzón, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades