Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Chaparro lanza un nuevo catálogo de productos y renueva su web
La companyia fabrica i comercialitza recanvis agrícoles des de fa més de 30 anys

Chaparro llança un nou catàleg de productes i renova la seva web

Redacció Interempreses11/04/2008

11 abril 2008

Chaparro Agrícola i Industrial és una empresa dedicada a la fabricació i comercialització de recanvis agrícoles adaptable a tractors, recol i empacadores. Aquest any llançarà una altra edició del seu catàleg, amb recanvis "de les millors marques".

L'empresa toledana Chaparro Agrícola i Industrial fabrica moltes de les peces que comercialitza, especialment les de mecanitzat. "Per a les peces que no fabriquem, treballem amb les millors empreses", afegeix la companyia. Segons sosté l'empresa, la diferència entre Chaparro i la seva competència radica en "la qualitat dels productes". "Tant si els fabriquem nosaltres com si els comprem a tercers, sempre busquem la millor qualitat, lligada a un bon preu i un servei", explica.

Chaparro també fabrica les seves pròpies peces
Chaparro també fabrica les seves pròpies peces.

Més de 30 anys en el sector

Amb més de 30 anys en el sector, l'empresa compta actualment amb "una plantilla experimentada, qualificada i amb iniciativa". A més, per a la fabricació de les seves peces disposa de torns d'última generació, CNC i altres eines de precisió que li permeten mesurar i controlar les característiques dels productes.

Cada dos anys, l'empresa llança un catàleg de productes que lliura a tots els seus clients. Aquest any s'editaran un de nou, "més elaborat i amb informació addicional". A més, Chaparro està elaborant una nova pàgina web, disponible a mitjans d'any.

L'empresa compta amb una extensa gamma de recanvis agrícoles
L'empresa compta amb una extensa gamma de recanvis agrícoles.

Empreses o entitats relacionades

Chaparro Agrícola e Industrial, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades