Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Valtra desarrolla un nuevo sistema de suspensión de cabina semiactiva para tractores
AutoComfort ajuda als usuaris de Valtra a reduir els nivells de vibracions

Valtra desenvolupa un nou sistema de suspensió de cabina semiactiva per a tractors

Redacció Interempreses17/12/2007

17 desembre 2007

La suspensió de cabina dels tractors s'ha convertit en un element cada vegada més popular, però fins ara tots els sistemes llançats es consideren "passius", el que significa que els ressorts i els elements estabilitzadors s'han fabricat sobre la base d'un criteri específic de disseny. El resultat final sempre suposa un problema de compatibilitat: la suspensió de cabina que és bona per a transport no ho és tant per al treball en camp.

Valtra ha desenvolupat AutoComfort, un sistema de suspensió de cabina semiactiva que s'ajusta automàticament a les diferents circumstàncies de conducció. Aquest sistema, distingit en Fima 2008 com Novetat Tècnica Excel, consisteix en elements d'absorció controlats electrònicament, un sensor de posició i la informació sobre l'estat de la conducció a través de l'CAN bus. Per exemple, el CAN bus subministra informació sobre la posició de l'inversor i del fre, permetent que el sistema reaccioni davant els rebots.

Disponible a principis de 2008

El sistema pot ajustar de forma automàtica o manual en el panell lateral de la cabina. Els elements de suspensió inclouen pulmons pneumàtics per mantenir una alçada constant independentment de la càrrega. El sistema de suspensió de cabina semiactiva estarà disponible de manera opcional a principis de 2008, en les versions Hitech i Advance dels models 151e a 191 de la sèrie T de Valtra. Quan es demani un tractor amb AutoComfort, la suspensió del pont davanter Aires portar un control automàtic d'altura, el que millorarà la comoditat en la conducció, minimitzant l'ús del sistema d'aire comprimit i del anticongelant.

La millora del confort de conducció és "extremadament important", ja que la sèrie T és coneguda pels contractistes i en les grans explotacions, els quals estan directament afectats per la directiva comunitària de vibracions transmeses per les màquines als empleats. AutoComfort ajuda als clients de Valtra a reduir els nivells de vibracions. Fins i tot els agricultors als quals no els afecti aquesta directiva apreciaran la millora del confort.

La suspensió de cabina semiactiva AutoComfort va rebre la medalla de Plata a la innovació en la passada edició de la fira Agritechnica 2007 de Hannover, Alemanya.

AutoComfort estarà disponible de manera opcional en les versions Hitech i Advance dels models 151e a 191 de la sèrie T de Valtra...
AutoComfort estarà disponible de manera opcional en les versions Hitech i Advance dels models 151e a 191 de la sèrie T de Valtra.

Empreses o entitats relacionades

Valtra - (Agco Iberia, S.A.)

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades