Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a La industria española de sanidad animal facturó globalmente 1.091 millones de euros en 2013

La indústria espanyola de sanitat animal va facturar globalment 1.091 milions d'euros en 2013

06/05/2014

6 de maig de 2014

La indústria espanyola de sanitat i nutrició animal va facturar globalment en 2013, 1.091,67 milions d'euros, un 0,13% menys que en 2012. La conseqüència ha estat la caiguda del mercat nacional afectat per la crisi econòmica general i especialment per la forta pujada de l'IVA, del 10% al 21% per a tots aquells serveis veterinaris destinats als animals de companyia.

Les xifres assenyalen que el mercat a Espanya va caure encara més, en concret l'1,97% pel que fa a l'any anterior. Es va passar de 751,18 milions d'euros en 2012 a 736,41 milions l'any passat, mentre que les exportacions encara que també es van ressentir, van créixer fins a situar-se en els 355,26 milions d'euros, el 3,90%, però lluny dels més de 10 punts de pujada de 2012, la qual cosa demostra que malgrat tot, els mercats internacionals segueixen apostant pels nostres medicaments i productes de sanitat animal, per la seva extraordinària, qualitat, seguretat i eficàcia.

En les comunitats autònomes es produeixen alguns canvis en els llocs del rànquing nacional, així per exemple mentre en el primer i segon lloc es mantenen com en anys anteriors Catalunya i Castella i Lleó, en 2013 Galícia ascendeix des del cinquè fins al tercer en facturar l'any passat 83,51 milions d'euros, un 11,34%, uns 21 milions d'euros més que en l'exercici anterior. De totes maneres, una mostra significativa de la reducció del mercat intern és Catalunya, que va passar de facturar en 2012 poc més de 189 milions d'euros, als 151,62 milions d'euros, el 20,59% del total nacional en 2013. La classificació nacional la tanquen com en anys anteriors Illes Balears, Cantàbria i La Rioja.

Empreses o entitats relacionades

Veterindustria

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades