Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Belafer acude a FIMA con DD-Storm, la nueva desbrozadora para viña y frutal
Pavelló 8, stand C-D/7-10

Belafer acudeix a FIMA amb DD-Storm, la nova desbrozadora per a vinya i fruitera

31/01/2014

La gran novetat de Belafer en aquesta nova edició de FIMA és la seva desbrozadora DD-Storm, d'ample variable per a plantacions de vinya i fruitera amb sistema d'obertura dels discos segons el marc de plantació. Amb ample de treball amb doble cilindre hidràulic de regulació en les rodes desplaçables, disposa de: transmissió mitjançant tres grups un de central i dos laterals, un sistema de bujes amb corrioles i corretges i sistema de fulles mòbils muntades sobre portacuchillas amb protecció integral; sistema d'acoblament elàstic de fricció de protecció entre els diferencials; presa de força a 540 rpm; un sistema de distribució lateral de l'herba al costat del tronc de l'arbre o en el lateral de la màquina; deflectors laterals, al costat del xassís, que permet la distribució lateral del tall central; i rodes davanteres i corró posterior de sèrie.

La desbrozadora DD-Storm i la trituradora Bio-Wood, apostes de Belafer en FIMA

La desbrozadora DD-Storm i la trituradora Bio-Wood, apostes de Belafer en FIMA.

El fabricant aragonès presenta també l'última versió de la trituradora Bio-Wood, per la trituración i recollida de tot tipus de branques procedents de podes de fruiteres, olivar, ametller, cítrics i mitjans semiforestales. El model està compost per tres amples de treball Bio-Wood-150, 180 i 2 metres de treball. La recollida mitjançant el doble pick-up reforçat redirigeix les branques fins a la tremuja on són trituradas mitjançant els martells i recollides posteriorment per un molí triturador de fulles que torna a triturar i impulsar-ho per la zaranda fins a la bocacha de sortida.

A més d'un remolc posterior o un sac de dimensions variables, l'última versió permet com a opció acoblar un eix semiforestal. La peculiaritat del model és que permet acoblar a tots els models Trisol, de la sèrie Andújar de Belafer, per la qual cosa poden convertir el model estàndard en un model de biotrituradora per a la recollida del material, permetent ser una màquina totalment competitiva en mesures i preus.

Empreses o entitats relacionades

Industrias Belafer, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades