Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Máxima expectación ante la entrada de Kubota en la alta potencia
Pavelló 8, stand J-H/11-20

Màxima expectació davant l'entrada de Kubota en l'alta potència

Redacció Interempresas28/01/2014

La gran expectació generada, després de l'anunci de la nova planta que la multinacional japonesa està construint a França per desenvolupar tractors fins a 200 CV, ha portat molta concurrència de públic interessant-se per aquests nous models, que començaran a ser comercialitzats el proper any. Mentrestant, Kubota mostra en la seva stand els nous models M9540DTNQ i M7060DTQS i la gamma de vehicles utilitaris RTV.

A l'espera que el proper any arribin els nous tractors Kubota fins a 200 CV, la multinacional japonesa presenta en FIMA 2014 una mostra de la seva àmplia gamma de productes, entre els quals destaca el nou models M9540DTNQ, estret de 100 CV. Amb ell, la marca japonesa pretén ajustar-se a les demandes del mercat mediterrani on els agricultors requereixen de més potència en cultius com la vinya i els fruiters. Kubota introdueix també diversos canvis amb els models anteriors, destacant el seu augment de potència, enganxis ràpids de sèrie i una relació de transmissió més escalonada entre les seves 3 grups o gammes de velocitats i 26 diferents combinacions homologades de mesures de pneumàtics. A més, Kubota ha mantenint les qualitats dels seus ‘germans’, com el reduït angle de gir, l'exclusiu sistema bi-speed de Kubota i la confortabilidad dins de la cabina.

Tampoc falta el nou M7060DTQS, un tractor semiestandard. Kubota amplia així l'oferta en els seus famosos estrets, per a les explotacions on les dimensions i la reduïda capacitat de gir són factors limitants.

Imagen
En FIMA també es poden veure els nous RTV-1140, convertible de 2 a 4 places, i el nou RTV 500, amb motor de gasolina, que mantenen la filosofia dels seus germans de la sèrie, oferint una gran versatilitat en el treball, sota consum i emissions contaminants, qualitats distintives en totes les màquines Kubota. Els RTV estan equipats amb un canvi de marxes hidràulic de sèrie, compten amb un avançat sistema de suspensió frontal independent tipus MacPherson i posterior semi-independent amb eix Dion, amb ballestes i amortidors per absorbir totes les sacsejades. A més amb només una palanca s'activa el mecanisme hidràulic de descàrrega que juntament amb el portón abatible darrere, qualsevol treball resulta còmode.
La gamma de vehicles utilitaris RTV de Kubota
La gamma de vehicles utilitaris RTV de Kubota.
cal destacar el llançament del denominat 'Construeix el teu Kubota', un configurador on el visitant podrà triar el seu Kubota, les diferents opcions que pot muntar el tractor i finalment, visualitzar el PVP Aquest projecte estarà disponible també a la pàgina web de Kubota.

Nou president de Kubota Espanya

El passat mes de gener, la filial de Kubota Corporation a Espanya, va anunciar el nomenament del seu nou president al nostre país. Hiroshi Shimada porta en la companyia japonesa des de 1997 i des de llavors ha tingut diferents destinacions. En els últims anys destaca la seva presència en Kubota Espanya, durant els anys 2004-2005 en el departament comercial; Kubota Europe (França) del 2007 al 2010 en el departament de Màrqueting; i la seva última posició en el departament de recol·lectores i trasplantadoras d'arròs per a Àsia.

Kubota Espanya comercialitza la seva gamma de tractors i vehicles d'àrees verdes a Espanya, Portugal i Israel i, com va anunciar el passat mes, ampliarà la seva gamma de tractors el proper 2015.

Hiroshi Shimada, nou president de Kubota Espanya
Hiroshi Shimada, nou president de Kubota Espanya.

Empreses o entitats relacionades

Kubota España, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades