Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Mann+Hummel presenta sus últimos proyectos a clientes y visitantes profesionales
Pavelló 3, stand G-H/5-10

Mann+Hummel presenta els seus últims projectes a clients i visitants professionals

Redacció Interempresas31/01/2014

FIMA és para Mann+Hummel Ibèrica un formidable punt de trobada per al sector de maquinària agrícola on fabricadores, distribuïdors, tallers i usuaris finals tenen l'oportunitat de posar-se en contacte i intercanviar impressions. Mann-Filter parlarà personalment amb clients i professionals sobre diversos aspectes fonamentals: l'arrencada de molts projectes nous, de la bona resposta del mercat dels projectes llançats en 2013 des de la planta de Saragossa, i de la qualitat i innovació dels seus productes desenvolupats específicament per al món agrari.

Imagen
En FIMA 2014 Mann+Hummel presenta la seva important gamma de productes Mann-Filter pel posmercado de la maquinària agrícola. Per exemple, el W 1022 és un dels filtres d'oli més utilitzats en maquinària agrícola. “Al costat dels fabricants de maquinària, Mann-Filter també ofereix el W 1022 en el posmercado en qualitat equivalent a OE”, explica Ulrich Lampen, cap de gestió de producte de productes Mann-Filter per a filtració industrial. Un altre exemple és el filtre d'aire compacte C 26 270, en el qual Mann+Hummel és el subministrador de sèrie del sistema de filtració d'aire complet. Mann-Filter és capaç d'oferir gairebé tots els filtres d'aire, oli, sistema hidràulic, combustible i habitacle requerits per als vehicles actuals des d'una única font. Els productes es corresponen amb la qualitat equivalent a OE, ja que aquesta és l'única forma de protegir el motor conforme als equisitos del fabricador de la maquinària, evitant temps d'inactivitat innecessaris i el desgast prematur.

Nous filtres Entaron, per a màquines de fins a 450 kW

Mann+Hummel presentarà dos nous filtres d'aire per a necessitats d'aire de 40 metres cúbics per minut, el filtre d'aire d'una sola etapa Entaron MD i el respectiu de dues etapes Entaron XD. Aquests filtres van ser desenvolupats per a maquinària de construcció, maquinària agrícola, grups electrògens i compressors. Una de les primeres aplicacions de la sèrie de l'Entaron XD 40 són les sèries de recol·lectores de farratge BIG X 480 i 580 del fabricador de maquinària Krone. La sèrie Entaron completa abasta 8 grandàries per a cabals nominals de 7 a 40 metres cúbics per minut. La sèrie ofereix un alt rendiment per als paràmetres més importants del filtre d'aire, com l'espai d'instal·lació, la flexibilitat, el manteniment i l'estalvi.
Imagen
A l'apartat de refrigerants, Mann+Hummel exposa una gamma de dipòsits d'expansió de refrigerant. La sèrie per a aplicacions industrials estacionàries i mòbils inclou 24 productes per 6 grandàries amb volums entre 1,5 i 8 litres. La gamma modular de dipòsits d'expansió de refrigerant permet fer diferents combinacions i per tant una adaptació flexible a espais d'instal·lació reduïts. Els dipòsits són també rendibles per a quantitats mitjanes i petites i estan ràpidament disponibles en estoc.

Mann+Hummel presenta el filtre d'aire més petit de la sèrie Iqoron-

El filtre d'aire més petit de la sèrie Iqoron-V disposa d'un cabal nominal de 4,5 m3/min. Aquest filtre d'aire pot instal·lar-se amb una vàlvula de descàrrega de pols o funcionar amb buidatge per augmentar el rendiment. La sèrie Iqoron-V completa està dissenyada per a aplicacions amb nivells de pols elevats i abasta cabals nominals de 2 a 14 m3/ min. La configuració del flux en línia de l'Iqoron-V és particularment adequada per a condicions d'instal·lació ajustades.

Imagen
Finalment, Mann+Hummel presenta també solucions OEM per als filtres d'habitacle que s'ajusten a les categories 2 a 4 de la norma EN 15695. Amb una àmplia gamma de mitjans filtrantes diferents i una flexibilitat excel·lent referent a l'espai d'instal·lació, l'empresa està ben dotada per complir els requisits dels tractors agrícoles i pulverizadores autopropulsados. Els productes es desenvolupen i s'assagen al centre de filtres d'habitacle de Mann+Hummel en Himmelkron (Alemanya).

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades