Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Unifeed Compact, la adaptación al medio
Pavelló 4, stand D-C/51-58

Unifeed Compact, l'adaptació al mitjà

Redacció Interempresas28/01/2014

Juscafresa presenta en FIMA una nova aposta al mercat, dissenyada per satisfer completament les particulars necessitats de les explotacions agrícoles més exigents. Es tracta dels nous Unifeed Compact, tota una nova gamma d'unifeeds constituïts de xassís i tremuja compactes entre si, amb múltiples capacitats, funcions i característiques hidràuliques i mecàniques, amb un disseny desenvolupat en conjunt des del xassís fins al quadre de comandaments.

Dissenyades per al futur: La nova gamma d'unifeeds compactes Juscafresa s'ha dissenyat amb els mecanismes susceptibles de manipulació disponibles a la vista o amb fàcil accés, facilitant els treballs de manteniment amb els quals garantir l'increment de la vida útil de la màquina.

Imagen

Accionades segons cada prioritat: Els nous models disposen de 5 sistemes d'accionament de les seves funcions hidràuliques, perquè cada client pugui triar de quina manera li és més convenient el seu treball, combinant l'atac hidràulic directe al tractor o amb circuit hidràulic independent i amb l'accionament des del tractor, amb comandaments a través de distribuïdor hidràulic o amb comandament control remot a través de distribuïdor elèctric.

Configurables per a la seva adaptació: Cada explotació és diferent, per aquesta raó cada model d'unifeed disposa de més de 100 combinacions de les seves funcions disponibles i configurables segons els requisits que estableix cada client: des de la situació de les portes i plataformes de descàrrega, a l'accionament de les contra-fulles de forma hidràulica o el tipus d'accionament del canvi de velocitat dels sinfines, entre unes altres.

Segadors autocargadores: la gran evolució

L'excel·lència en el treball de les màquines s'aconsegueix amb l'aplicació en el disseny d'un treball exhaustiu d'anàlisi de tots els inputs d'informació relacionats amb la producció i ús de la màquina; així com del context, situació i necessitats actuals i futures de la ramaderia i agricultura, tots ells factors que provenen de l'experiència.

Aquesta directriu ha portat al fet que els models de segadors hagin evolucionat des dels seus orígens íntegrament mecànics fins a la implementació pràcticament total de la hidràulica, configurant uns models cada vegada més fiables. Per això, els models SAJ-19 i SAJ-25 han passat per una transformació en la seva essència energètica, incorporant en l'actualitat un sistema de sínia elevadora accionada a través d'un circuit hidràulic amb bomba independent, incrementant el rendiment mecànic de la transmissió i allargant d'aquesta manera la vida útil dels mecanismes.

Imagen
Des de la perspectiva de l'evolució amb la qual es van desenvolupar les millores en el SAJ-19 i el SAJ-25, Juscafresa ha innovat dins del mercat, aportant un model que aconsegueixi els requisits més exigents per poder aportar una màquina que compleixi, en tots els seus sentits, la qual cosa el valor de l'excel·lència significa. D'aquest concepte neixen els grans SAJDLDH-23, SAJDLDH-28 i SAJDLDH-33, aportant una gran robustesa, integrant una major capacitat, així com implementant controladors electrònics que permetin completar-ho amb diversos elements de seguretat per als seus mecanismes.

Juscafresa Amèrica: escurçant distàncies

Des del passat any, Juscafresa segueix el seu camí per confirmar la seva presència al món apropant-se als seus clients del continent americà establint la seu de Juscafresa Amèrica, S. a. de C.V. als Estats Units Mexicans.

Amb això Juscafresa pretén establir un major enllaç comercial, així com poder garantir el millor servei post-venda al costat del client, oferint una maquinària fermament adaptada als requeriments logístics d'ultramar.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades