Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Silos Córdoba sigue mostrando sus casos de éxito repartidos por todo el mundo
Pavelló 4, stand B/32-36

Sitges Còrdova segueix mostrant els seus casos d'èxit repartits per tot el món

Redacció Interempresas25/01/2014

Sitges Còrdova, empresa dedicada a la fabricació de sitges metàl·liques per a magatzematge de gra a nivell mundial, ofereix una àmplia gamma de sitges: assentats, elevats, de càrrega a orri i tipus granja. FIMA ofereix una excel·lent oportunitat per exposar la seva àmplia gamma de sitges de magatzematge de gra, maquinària de transport i material ramader, i donar a conèixer els projectes realitzats al mig món.

Sitges Còrdova fabrica sitges amb capacitats que van des dels 4,6 m3 fins als 35.774 m3 i amb diàmetres que van des d'1,85 metres a 41,25 metres. L'alta qualitat del producte, un equip propi d'enginyeria i presència en 45 països fan que puguin oferir la màxima garantia en els seus productes. Amb més de 30 anys d'experiència en el disseny i fabricació de sitges d'acer, ofereix una àmplia varietat de productes i projectes clau en mà que s'ajusten a les necessitats dels clients. La companyia cordovesa desenvolupa solucions a mesura en qualsevol part del món. Les sitges metàl·liques de xapa galvanitzada són avui dia la millor alternativa per al magatzematge de cereals gràcies a la seva versatilitat, fàcil muntatge, higiene en la manipulació i baix cost d'emmagatzematge.

Planta de Magura Independe a Romania, amb una capacitat per sitja de 3.395 t i una capacitat total de 21.000 t
Planta de Magura Independe a Romania, amb una capacitat per sitja de 3.395 t i una capacitat total de 21.000 t.
El disseny de les sitges atén les necessitats de cada client amb els mitjans tecnològics més recents, emprant les millors qualitats d'acer que donen una major durabilitat gràcies al recobriment Z-600 i conforme a la normativa europea vigent. El pas d'ona de 104 mm fa que les sitges comptin amb virolas més llises, evitant així que el gra quedi en les parets durant el procés de descàrrega.

Sitges Còrdova també fabrica una línia completa de maquinària de transport; equipament ramader (incloent sistemes de ventilació i d'alimentació); estructures metàl·liques i revestiments.

Planta de Borges a Espanya, amb una capacitat per sitja de 2.435 t i una capacitat total de 14.600 t
Planta de Borges a Espanya, amb una capacitat per sitja de 2.435 t i una capacitat total de 14.600 t.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades