Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Fondrigo expone en FIMA las nuevas telescópicas Schäffer y la multifunción Westermann Cleanmeleon 2
Pavelló 5, stand A/26-28

Fondrigo exposa en FIMA les noves telescòpiques Schäffer i la multifunció Westermann Cleanmeleon 2

Redacció Interempresas24/01/2014

Fondrigo Maquinària Agrícola acudeix a Saragossa, a més d'amb la seva àmplia gamma de productes, amb novetats destacades de les marques alemanyes Schäffer i Westermann, que distribueix per a Espanya i Portugal. Destaquen les noves carregadores telescòpiques 9660T i 9630T i la màquina multifunció Cleameleon 2, amb un disseny molt reduït.

La nova carregadora telescòpica Schäffer 9660T compta amb motor Deutz, turbo intercooler refrigerat per aigua amb 157 CV homologats i Tier 4. Amb un pes d'11 t, té una capacitat d'elevació de 5.000 kg i l'altura d'elevació és de 6,1 m. Els seus eixos són HTF d'alta tracció, amb diferencials de lliscament limitat i frens multidisco banyats en oli lliures de manteniment. L'altre model, 9630T, compta amb un pes en servei de 8 t, una capacitat d'elevació de 4.200 kg i un altura d'elevació al pivot de 5,3 m.
La carregadora telescòpica Schäffer 9660T compta amb 11 t de pes, gairebé 160 CV i 6,1 m d'altura d'elevació
La carregadora telescòpica Schäffer 9660T compta amb 11 t de pes, gairebé 160 CV i 6,1 m d'altura d'elevació.
La construcció robusta, com és habitual en la marca, fa d'aquestes unes màquines realment atractives i que ofereixen característiques que abans una màquina carregadora no havia pogut donar. Schäffer ha unit a una potent carregadora articulada la versatilitat d'un potent braç telescòpic. En aquest any 2014, la marca alemanya també presentarà els nous models en la sèrie de minicargadoras articulades, Schäffer 2034, amb eixos d'alta tracció, gran capacitat d'elevació i alta descàrrega.

Westermann Cleanmeleon 2, una multifunció molt polivalent

Amb un disseny molt reduït per poder arribar a tots els racons, la renovada Westermann Cleanmeleon 2 pretén fer les jornades de treball més efectives i amb menys esforç. Es tracta d'una màquina totalment galvanitzada, amb sortides hidràuliques, arrencada elèctrica i un econòmic però potent motor per moure sense dificultat tots els accessoris disponibles: arrimador de menjar per a boví; arrobadera de neteja; encamadora; barredora; i rentadora de reixetes.
Fondrigo presenta la revovada Westermann Cleanmeleon 2
Fondrigo presenta la revovada Westermann Cleanmeleon 2.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades