Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Las tijeras de poda Bellota, para un trabajo más fácil
Pavelló 3, stand I-F/11

Les tisores de poda Gla, per a un treball més fàcil

Redacció Interempresas22/01/2014

Les eines Gla so el fruit d'un treball conjunt amb els usuaris finals i el seu equip de R+D+i. La política de la companyia es basa a estar prop dels usuaris, ja siguin professionals o afeccionats, i dissenyar les eines pensant en les seves necessitats. A més de les seves noves tisores de poda, Gla presenta la seva àmplia gamma de productes per al sector agrícola, encapçalats pel sistema d'enduriment de peces de desgast mitjançant carbur de tungstè embegut Intop, premiat com a 'Novetat Tècnica'.

La Gamma Pro Line va dirigida al professional que va a fer un ús intensiu i que necessita obtenir el millor rendiment d'una tijera de poda. Tota la gamma incorpora el 'Sistema Ajusti Fàcil' de Gla, un avantatge exclusiu per a un ajust precís, senzill i estable. Realitza corts nets i fàcils gràcies als seus materials i tractaments estudiats per minimitzar el desgast de les fulles de cort; geometries estudiades per facilitar els angles d'atac; i models amb contra fulla dentada per a una major estabilitat de la branca i menor esforç en el tall.

Els dissenys cuidats permeten una total i perfecta adaptació a la mà de l'usuari, a causa dels diferents materials que permeten a l'usuari fer una elecció satisfactòria i una màxima ergonomia: mànecs equilibrats, menor transmissió de vibracions i sistemes d'amortiment estudiats, que minimitzen el cansament en l'ús.

Imagen
La Gamma Garden Line està dirigida a l'afeccionat expert a la jardineria, que va a fer un ús esporàdic de l'eina i vol una tijera de qualitat amb disseny atractiu i robust. Els caps de cort estan adaptades a les diferents tasques: cura i manteniment de les plantes i poda en general. Corts fàcils gràcies a les fulles fulles recobertes per a millor lliscament i major durabilitat i al sistemes 'Power Cutx2' en les tisores de dues mans per multiplicar la força de cort. El disseny ergonòmic dels mànecs està pensat per adaptar-se perfectament a la mà de l'usuari: tant per a esquerrans com para destres amb sistema d'obertura regulable per adaptar-se a la grandària de la mà i al diàmetre de tall necessari; empunyadures amb recobriment Soft Touch per a una agarri còmode; i sistemes d'amortiment estudiats per a major comoditat i menor impacte.

Tampoc falta en FIMA tota l'àmplia gamma de Gla Agrosolutions, que abasta des de la preparació del sòl i sembra fins a la collita de canya de sucre. Entre elles es troben dues novetats mundials, presentades també recentment en Agritechnica:

  • Puntes d'arada Intop: El material d'alta resistència al desgast (carbur de tungstè) està embegut dins de la punta d'arada. El procés amb patent mundial es realitza mitjançant fosa, amb la col·locació de la plaquita de tungstè en suports especials que asseguren el seu correcte posicionament; al voltant de la plaquita es fon el brou que s'uneix a la plaquita i arriba a barrejar-se amb la superfície del metall. Posteriorment la peça se sotmet a tractament tèrmic i acabat. Així s'aconsegueixen peces de major durada per augmentar l'economia de l'agricultor, reduint el nombre de vegades que ha de canviar-les.
  • Disc inPHInium: un disc amb una gran duresa, sense trencaments, fruit del perfecte equilibri entre la duresa i tenacitat
Gla Agrisolutions va presentar recentment en Agritechnica les seves novetats mundials per al sector agrícola

Gla Agrisolutions va presentar recentment en Agritechnica les seves novetats mundials per al sector agrícola.

Empreses o entitats relacionades

Bellota Agrisolutions, S.L.U.
Bellota Herramientas, S.L.U.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades