Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a John Deere expone en FIMA novedades en alta potencia, en siega y pulverización

Pavelló 8, stand A/1-19 i Zona Demo

John Deere exposa en FIMA novetats en alta potència, en sega i pulverización

Redacció Interempresas24/01/2014

John Deere no falta a Saragossa amb la seva amplísima gamma de tractors, que una vegada més ha liderat el mercat espanyol en 2013. En aquesta ocasió les novetats vénen de la mà dels seus models de major potència: la sèrie 7 R, que ara compta amb models de més potència; i la nova gamma 8R, també amb major potència, tecnologia més intel·ligent i una major comoditat. En el terreny de la sega la novetat són les segadores acondicionadoras 600 d'arrossegament lateral i 800 amb articulació central; i en el de la pulverización els equips arrossegats de les sèries M700 i M900. John Deere ha aconseguit a més una 'Novetat Tècnica Excel·lent' pel seu assistent per l'enganxi d'aperos en els tractors 4049R i 4065R.

Novetats en tractors d'alta potència

John Deere es presenta en FIMA amb novetats en la seva gamma d'alta potència. S'ha augmentat la potència de la nova seriï 7R i s'han afegit més característiques de sèrie i més opcions per amortitzar abans la inversió i reduir les despeses operatives. La nova gamma inclou sis models amb potències nominals de 210, 230, 250, 270 i 290 CV. La nova tecnologia substitueix a l'anterior motor de 9 litres del 7230R per un motor de 6,8 litres que manté els mateixos valors de parell màxim, increment de parell i increment de potència. A més destaca la cabina CommandView III amb CommandARM de nou disseny; la nova transmissió i23 amb maneres automàtic, manual i personalitzat per aconseguir el màxim rendiment i eficiència en cada aplicació; i la transmissió CommandQuad en els models 7210R i 7230R, o transmissió opcional i23 o AutoPower en tota la gamma de models.

A la nova seriï 7R compta amb més potència i la hi han afegit més característiques de sèrie
A la nova seriï 7R compta amb més potència i la hi han afegit més característiques de sèrie.
Les novetats també arriben a la gamma més potent, les seriïs 8R i 8RT de John Deere, per assegurar el màxim valor de cada hora de treball: equipada amb motors més potents, amb certificació d'emissions Fase IV, transmissions I23, un nou sistema hidràulic i opcions de llastrat més flexibles. La consola CommandArm de nou disseny, el monitor integrat, la suspensió de la cabina, el nou sistema de gir del seient i les opcions de seient proporcionen a l'operador la màxima comoditat de treball. La nova gamma 8R constarà de cinc tractors amb potències de 270, 295, 320, 345 i 370 CV al règim nominal, mentre que les versions d'erugues 8RT tindran potències de 320, 345 i 370 CV.

John Deere presenta en FIMA les seves noves segadores i pulverizadores arrossegats

Les noves segadores acondicionadoras 600 d'arrossegament lateral i 800 amb articulació central responen a les necessitats de moltíssims clients: des de les petites i mitges explotacions ramaderes, fins a les grans explotacions i els contractistes. S'ofereixen en amplàries de treball de 3 a 3,5 metres, podent-se triar rotors de mayales o corrons per al procés de condicionament. L'equilibrat disseny de les segadores i un major rebuig sobre el sòl amb capçal de cort modular, milloren el rendiment en el camp, mentre que el sistema de suspensió flotant de nou disseny permet a les màquines seguir el contorn del terreny amb precisió. Les sèries 600 i 800 tenen ara mayales precargados, la qual cosa augmenta notablement la seva capacitat i el flux de material en condicions de collita variables. El disseny de paral·lelogram de la coberta acondicionadora manté a tot moment la distància òptima entre els mayales del rotor i la coberta, fins i tot amb cultius pesats i humits o a altes velocitats de treball. Com a alternativa es disposa de corrons condicionadors ajustables de goma.
Les noves segadores acondicionadoras de John Deere ofereixen amplàries de treball de 3 a 3,5 m
Les noves segadores acondicionadoras de John Deere ofereixen amplàries de treball de 3 a 3,5 m.

En la gamma de pulverizadores d'arrossegament es presenten les noves sèries M700 i M900. Els primers són ideals per a explotacions mixtes i ramaderes de grandària mitjana que desitgen un pulverizador fàcil d'usar, i altament fiable i precís. Els pulverizadores M700 i M700i –amb capacitats de 2.400, 3.200 i 4.000 litres– incorporen avançats sistemes automatitzats com BoomTrac o el control de seccions. Juntament amb un concepte de fàcil maneig, aquests pulverizadores s'adapten perfectament a totes les tasques de pulverización. D'altra banda, els nous models de la família M900 estan fabricats amb components dels pulverizadores R900i. Amb capacitats de 5.200 i 6.200 l, destaquen les seves impressionants barres de pulverización de 24-30 m de doble plegat i 27-40 m de triple plegat.

Novetat Tècnica Excel·lent per augmentar la seguretat en l'enganxi d'aperos

L'assistent per l'enganxi que facilita la connexió d'implementos o remolcs al tractor, i pel qual John Deere ha rebut el reconeixement de FIMA com a 'Novetat Tècnica Excel·lent', se subministra de sèrie per als tractors 4049R i 4065R (49 i 65 CV). L'assistent s'activa amb un interruptor elèctric situat en la cabina del tractor. El conductor ha d'estar assegut en el seient perquè el sistema s'activi, accionat el fre d'estacionament, la presa de força desconnectada i el motor al ralentí; en aquest moment s'activaran les llums d'emergència i es pot deixar la cabina. En el guardabarros esquerre hi ha tres botons per a les funcions de moviment. La posició del tractor pot modificar-se desplaçant-ho cap a davant o cap a enrere. L'alt nivell de seguretat del sistema està assegurat pel controlador de la velocitat de 12 mm/s. Si l'assistent detecta algun error el sistema es desactiva.

L'altra medalla com a 'Novetat Tècnica' en la categoria de solucions de gestió agronómica ha estat per al sistema que ofereix mesura contínua del contingut de nutrients en la distribució de purins. Amb la informació del contingut de fertilitzant orgànic i en combinació amb dades de la collita obtinguts, la presa de mostres de sòl, els mapes de rendiment i les dades de sensor de nitrogen, l'aportació de nutrients pot optimitzar-se. La velocitat del tractor pot controlar-se amb el sistema de gestió Tractor-Apero (TIM). El sensor de purí mesura el contingut durant l'aplicació 1.000 vegades per minut. Es realitzen calibratges específics del sensor d'infraroig proper (NIR) segons el tipus de fertilitzant orgànic empleat. Actualment està disponible per a purí de porc.

L'assistent para enganxi d'aperos els tractors 4049R i 4065R, premiat com a 'Novetat Tècnica Excel·lent'
L'assistent para enganxi d'aperos els tractors 4049R i 4065R, premiat com a 'Novetat Tècnica Excel·lent'.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades