Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Versatilidad y potencia con los nuevos modelos de la Serie 5C y 6 de Deutz-Fahr en FIMA

Pavelló 7, stand D-I/12-20

Versatilitat i potència amb els nous models de la Sèrie 5C i 6 de Deutz-Fahr en FIMA

Redacció Interempresas17/01/2014

Per a la marca Deutz-Fahr, FIMA li brinda una ocasió excepcional per llançar una sèrie de productes completament nous i importants de les gammes ja existents. En el segment de mitja potència arriba la Sèrie 5C, tractors versàtils de 90 a 120 CV. La important Sèrie 6 es completa amb els models de quatre cilindres de 120 a 140 CV i els models d'alta gamma de fins a 210 CV. En recol·lectores es presenta la nova Sèrie C9000, dissenyada per aconseguir nous nivells d'eficiència en el sector de la recol·lecció.

Deutz-Fahr presenta la nova Sèrie 5C, tractors versàtils de 90 a 120 CV, creats a partir de la Sèrie 5. Els nous models es caracteritzen per la gran flexibilitat de configuració de la màquina, una alta productivitat, sobretot amb aperos com el carregador frontal, i excel·lents prestacions globals per a la seva categoria. Quant a l'estil, la Sèrie 5C destaca per la seva cabina, dissenyada per integrar-se perfectament amb el tractor, que ofereix una consola ergonòmica en la qual tots els comandaments estan agrupats per funció i disposats segons la freqüència d'ús, a més d'un còmode lloc de conducció.

Els 5C estan equipats amb un motor Deutz de 4 cilindres Common Rail amb control electrònic. Un motor potent i elàstic, capaç de desenvolupar el 95% de la potència màxima a sol 1.700 rev/min. El sistema de recirculació dels gasos extern i refrigerat per líquid redueix, juntament amb el catalitzador DOC, els nivells de partícules i Nox, complint amb les normatives Tier 4i. La nova sèrie ofereix àmplies possibilitats de configuració de les característiques del tractor perquè els agricultors i ramaders puguin disposar de la combinació més eficaç per a les seves necessitats.

La nova Sèrie 5C es caracteritzen per la seva gran flexibilitat de configuració
La nova Sèrie 5C es caracteritzen per la seva gran flexibilitat de configuració.
La marca alemanya presenta a Saragossa la nova Sèrie 6, una de les gammes de tractors més completes del mercat i en la qual l'ús de la tecnologia té la seva màxima expressió. Mínim consum de combustible, emissions contaminants conformes amb les més severes normatives i màxima productivitat i eficàcia. La nova Sèrie 6 de Deutz-Fahr, es presenta a Espanya amb tots els seus models, tant en versió Powershift com en versió de transmissió TTV, per poder respondre a qualsevol exigència i estil de treball. La nova gamma compta amb sis models de 150 a 190 CV, entre els quals destaquen dos models de quatre cilindres amb una potència de fins a 166 CV i a més, es presenta el model 6190 amb pneumàtics de 42". També, per a la versió TTV existeixen models de quatre cilindres que comencen amb les potències de 150 CV. Les versions de sis cilindres van de 160 a 190 CV. En total, la gamma es presenta amb 11 models diferents.

El nou disseny exterior ha estat realitzat per Giugiaro Design, en el qual es destaca les llums DRL, la qual cosa ofereix una millor il·luminació nocturna, i el nou disseny de les aletes que des d'un punt de vista funcional, ha millorat l'accés, facilitant així el manteniment diari. La comoditat en la cabina està garantida, s'ha instal·lat una nova consola central, dissenyada per millorar la distribució de l'aire i la refrigeració de la cabina s'ha optimitzat encara més. La nova transmissió Powershift, ’Sense-Shift’, de la Sèrie 6 representa una nova fita quant a comoditat de conducció i productivitat. Tot el sistema s'ha dissenyat de nou, des de la caixa del canvi fins a la palanca, perquè la selecció d'una marxa sigui més ràpida i còmoda que mai. La veritable revolució es troba en les relacions sota càrrega, perquè amb la nova transmissió ‘Sense-Shift’, les relacions sota càrrega es canvien mitjançant electrovàlvules, i s'adapten la velocitat d'avanç de cada situació. Gràcies a aquest canvi, el conductor treballa d'una manera completament nova, ja que només nota una lleugera oscil·lació quan canvia de marxa.

La nova Sèrie 6 amb transmissió 'Sense-Shift' representa una fita quant a conducció i productivitat
La nova Sèrie 6 amb transmissió 'Sense-Shift' representa una fita quant a conducció i productivitat.

Premis per seguir a l'avantguarda en innovació

Deutz-Fahr ha vist reconegut el seu treball en innovació amb dos premis 'Novetat Tècnica' atorgats pel jurat de FIMA 2014. El primer pel 'Concepte de Fre Hidràulic Motor', que consisteix en un sistema de frenat del tractor a través de la dissipació d'energia produïda en el sistema hidràulic. L'ús del sistema hidràulic existent permet crear una dissipació modulada de l'energia, mitjançant control electrònic i integrat en la funcionalitat del vehicle. És un sistema simple i eficaç, fiable i econòmic que permet un major control del vehicle durant el seu ús en transport.

L'altre premi és per a la 'Gestió Automàtica de la Velocitat a la Presa de Força'. Es tracta d'un nou concepte dins de les tecnologies aplicades a les TdF’s que, treballant en combinació amb la transmissió CVT, permet reduir el consum de combustible, mitjançant el canvi automàtic de la manera Normal al Ressò. És un sistema completament automàtic que és capaç de realitzar els canvis durant el treball gràcies a una comunicació contínua entre el motor, la transmissió i la TdF.

Noves recol·lectores Deutz-Fahr C9000

Deutz-Fahr presenta en FIMA una important novetat per a la gamma de recol·lectores 2014 i fa un pas més amb la sèrie C9000. Estan dotades amb importants innovacions tècniques en el sistema de trilla i posseeixen una ergonomia millorada gràcies a la seva nova cabina. El renovat disseny ha estat realitzat en col·laboració amb Giugiaro Design, per seguir en la mateixa línia que els nous model dels tractors de la marca. Disponible en quatre models: C9205 TS, C9206 TS, amb 5 i 6 sacudidores respectivament, C9205 TSB i C9206 TSB, disponibles amb el sistema Balanç per a la compensació de pendents (20% lateral i 6% longitudinal). Totes elles estan equipades amb el nou eix posterior regulable i tracció a les 4 rodes, amb l'exclusiu sistema Anti-Skid, que garanteixen una elevada productivitat en qualsevol terreny.

Dotades amb motors Deutz (TCD L6 T4i de 7,8 l) garanteixen les prestacions necessàries en el camp. Disponibles amb una potència de 334CV per la C9205 i de 395 CV per la C9206, tenen un dels consums més baixos de la seva categoria gràcies a la tecnologia SCR amb AdBlue i a l'exclusiva tècnica de construcció de la màquina, caracteritzada per portar transmissions en tots dos costats del motor. Tots els models inclouen barres de tall amb elevades prestacions i estan ara també disponibles en la versió de fins a 9 metres.

Les noves recol·lectores C9000 compten amb importants innovacions tècniques en el sistema de trilla i posseeixen una ergonomia millorada gràcies a la...
Les noves recol·lectores C9000 compten amb importants innovacions tècniques en el sistema de trilla i posseeixen una ergonomia millorada gràcies a la seva nova cabina.

Empreses o entitats relacionades

Deutz-Fahr - (Same Deutz-Fahr Ibérica, S.A.)

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades