Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Arcusin sigue demostrando su capacidad de reinvención
Pavelló 6, stand F-G/15-26

Arcusin segueix demostrant la seva capacitat de reinvenció

Redacció Interempresas13/01/2014

Aquest any Arcusin arrenca FIMA amb més força que mai, presentant nou producte, el sistema de manipulació de pacas ForStack, i amb el reconeixement de novetat tècnica al seu sistema de transport de pacas de l'agrupador MultiPack C-14.

La gran sorpresa d'aquesta edició és el nou sistema de manipulació de pacas ForStack. Presentat en primícia en FIMA, aquest apero promet ser tota una revolució en el sector, en particular entre els petits i mitjos agricultors. ForStack és un acumulador de pacas, totalment automatitzat, que permet recollir les pacas, fins i tot en els llocs amb majors dificultats d'accés, i realitzar petites piles d'entre 2 fins a 5 altures. Aquest sistema únic suposarà un nou estalvi en temps i cost en la manipulació de pacas.

Així mateix, Arcusin, no perd el ritme en les seves innovacions i presenta un renovat remolc autocargador de pacas, el model AutoStack FSX, que gràcies al sistema de pues intel·ligents patentades assegura una perfecta descàrrega copiant el terreny i sense necessitat dels enutjosos empujadores.
El renovat remolc autocargador de pacas Autostack FSX
El renovat remolc autocargador de pacas Autostack FSX.

Premio Novetat Tècnica per al sistema de l'agrupador Multipack C-14

El jurat del concurso Novetats Tècniques per FIMA 2014 ha destacat el nou sistema de transport de la tercera generació d'agrupadores de pacas petites, MultiPack C-14. Una dels principals avantatges que facilita és el tracte que se li pot donar al producte empacat. El sistema permet recollir la bala del sòl sense canviar la seva posició inicial i sense tenir la necessitat de voltejar-la per a la seva conducció fins al seu posicionament final. En ser tot el procés de desplaçament, sense moviments bruscs ni frecs i sense voltejos, permet mantenir tota l'essència del producte empacat. Com a exemple es pot posar un paquet d'alfals assecat en el camp. L'absència de moviments permet mantenir tota la fulla de la planta intacta, conservant tot el valor nutricional i proteic del producte.
El nou sistema de transport dels agrupadores de pacas petites MultiPack C-14 ha rebut el reconeixement del jurat del concurso Novetats Tècniques de...
El nou sistema de transport dels agrupadores de pacas petites MultiPack C-14 ha rebut el reconeixement del jurat del concurso Novetats Tècniques de FIMA 2014.

Empreses o entitats relacionades

Arcusin, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades