Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Herculano presenta en FIMA su nueva gama de bañeras
Pavelló 4, stand B-C/51-58

Herculano presenta en FIMA la seva nova gamma de banyeres

09/01/2014

Herculano Alfaias Agrícoles ha presentat a la fi de 2013 la nova gamma de banyeres HMB (un eix i tàndem) i HGMB (galera i tàndem-galera), que es caracteritzen pel seu nou disseny completament remodelat i adaptat a les noves tendències del mercat agrícola europeu (caixa banyera cònica), ampli equipament de sèrie (xassís en tub estructural, porta hidràulica, mosso hidràulic tipus tijera, guardabarros, caixa d'eines, llança regulable en altura, etc) i pels seus nous laterals d'1,50 m d'altura.

Aquesta banyera, que es pot veure en FIMA, també disposa d'un ampli equipament opcional, per exemple, eix direccional, plataforma frontal, ballesta en llança, sobrelaterales de diverses mesures, àmplia gamma de pneumàtics homologats, etc.

Les noves banyeres HMB i HGMB tenen una capacitat de càrrega útil que oscil·la des dels 8.000 fins als 24.000 kg, adaptant-se d'aquesta forma a totes les necessitats de l'agricultura actual.

foto

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades