Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a La Fundación del Jamón Serrano Español participa en Anuga

La Fundació del Pernil Serrano Español participa en Anuga

26/11/2013

26 de novembre de 2013

La Fundació del Pernil Serrano Español va participar una vegada més en la fira internacional Anuga 2013, que es va celebrar del 5 al 9 d'aquest mes en el recinte firal Koelnmesse de Colònia (Alemanya). La Fundació va comptar amb el programa de promoció europeu ‘Original Flavors. The Mediterranean Essence’ en el qual va participar amb altres dos productes emblemàtics de la gastronomia espanyola com els vins de Ribera de Duero i l'oli de Baena.

Anuga és la fira de major importància i prestigi internacional, i durant cinc dies va reunir a operadors del sector alimentari (productors, distribuïdors, majoristes, minoristes, cadenes de tendes…) d'Alemanya i de molts altres països, la qual cosa la converteix en un referent mundial del sector de l'alimentació i un aparador de primer nivell per als productes de qualitat diferenciada com el Pernil Serrano de la Fundació.

Durant els dies del saló, la Fundació va dur a terme un complet programa de presentacions i degustacions, demostracions de tall, sorteigs, etc., incloent xou-cooking en directe i degustació de tapes espanyoles amb pernil serrà elaborades pel xef Fernando del Cerro, del restaurant Casa José, Aranjuez (Madrid), guardonat amb un estel Michelin. De la mateixa manera, es van realitzar altres accions de promoció paral·leles al desenvolupament de la fira, per reforçar la presència dels pernils serrans de la Fundació al mercat alemany.

En aquest àmbit, les empreses associades a la Fundació van poder desenvolupar les oportunes relacions comercials amb els seus clients o planificar i engegar nous contactes i possibilitats de negoci.

Empreses o entitats relacionades

Fundación del Jamón Serrano
Koelnmesse GmbH

Comentaris de l'article/notícia

Nou comentari

Atenció

Los comentarios son la opinión de los usuarios y no la del portal. No se admiten comentarios insultantes, racistas o contrarios a las leyes vigentes. No se publicarán comentarios que no tengan relación con la noticia/artículo, o que no cumplan con el Aviso legal y la Política de Protección de Datos.

Advertencias Legales e Información básica sobre Protección de Datos Personales:
Responsable del Tratamiento de sus datos Personales: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Gestionar el contacto con Ud. Conservación: Conservaremos sus datos mientras dure la relación con Ud., seguidamente se guardarán, debidamente bloqueados. Derechos: Puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, supresión y portabilidad y los de limitación u oposición al tratamiento, y contactar con el DPD por medio de lopd@interempresas.net. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar una reclamación ante la AEPD.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades