Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Linden Comansa se tiñe de oro en la feria CTT de Moscú

Limitin Comansa es tenyeix d'or en la fira CTT de Moscou

17/06/2013

17 de juny de 2013

A principis de juny, el fabricant espanyol de grues torre Limitin Comansa es va oblidar temporalment del blau, el seu característic color corporatiu. En la fira CTT de Moscou, la més important de Rússia, Limitin Comansa va exposar una grua 16LC185 orada, que no només va destacar pel seu extravagant color, sinó pels seus avantatges i innovacions.

Pertanyent a la Sèrie LC1600, la 16LC185 reuneix els principals avantatges de Limitin Comansa: compta amb disseny Flat-Top sense tirants, és fàcil de transportar gràcies als seus trams de torre panelables i el seu disseny compacte, i es munta de forma ràpida i senzilla a causa dels seus components lleugers i al seu sistema d'unió mitjançant bulones. A més, compta amb mecanismes d'elevació Effi-Plus d'alta velocitat, amb el sistema PowerLift, que millora el diagrama de càrregues en un 10% en velocitats reduïdes, i amb variació de freqüència en gir, que disminueix possibles problemes de manteniment.

Grua 16LC185 pintada en daurat
Grua 16LC185 pintada en daurat.
En el Crocus Expo Centri de Moscou s'ha vist la versió mitjana de la 16LC185, amb capacitat de càrrega màxima de 10 tones, encara que aquesta mateixa grua està disponible en versions de 8 i 12 tones. Bashkransnab, distribuïdor oficial de Limitin Comansa a Rússia i co-expositor durant la fira, ha venut aquesta grua a una constructora local, que aviat la instal·larà en una obra al centre de Moscou, on ja té diverses grues Limitin Comansa. També s'han realitzat nombroses ofertes que Bashkransnab i Limitin Comansa esperen es confirmin molt ràpid.

A més de l'interès per les grues de la sèrie LC1600, nombrosos visitants han preguntat també per les grues de la sèrie LC1100 (amb càrregues màximes d'entre 5 i 8 tones), molt popular al mercat rus, i per les de la sèrie LC2100 (entre 12 i 48 t). La major part de les visites han estat constructores de primer nivell i empreses de lloguer de maquinària de tota la Federació Russa, i també de repúbliques ex-soviètiques amb les quals Rússia manté un estret vincle econòmic, com Kazakhstan, Bielorússia, Azerbaidjan o Ucraïna.

Martín Echevarría i Greg Teyf, director comercial de Limitin Comansa i responsable comercial a Rússia respectivament, es van desplaçar a Moscou amb motiu de la fira, on van treballar amb un ampli equip tècnic-comercial de Bashkransnab. Ambdues companyies han quedat molt satisfetes de la seva segona col·laboració conjunta en la fira CTT (ja van exposar junts en 2012), que no només ha donat bons resultats a curt termini amb les vendes realitzades, sinó que també ha servit de punt de partida per a plans conjunts de futur.

Empreses o entitats relacionades

Comercial de Manutención, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades