Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Veterindustria y Asebio firman un acuerdo de colaboración en el marco de Biolatam 2013

Veterindustria i Asebio signen un acord de col·laboració en el marc de Biolatam 2013

13/06/2013

13 de juny de 2013

L'Associació Empresarial Espanyola de la Indústria de Sanitat i Nutrició Animal (Veterindustria), va signar un acord de col·laboració amb l'Associació Espanyola de Bioempresas (Asebio), amb l'objectiu de fomentar la participació d'empreses de la indústria de sanitat animal en el marc de Biolatam que tindrà lloc a Bogotà (Colòmbia), entre els dies 9 i 10 del proper mes de desembre en la qual serà la seva primera edició.

Aquest acord signat el passat dia 7 de maig a Madrid, entre el director general de Veterindustria, Santiago d'Andrés, i Jorge Barrero, adjunt a la Presidència d'Asebio, organització impulsora de la iniciativa, permetrà a les empreses espanyoles de la indústria de sanitat animal posicionar-se de cara a aquest esdeveniment com a líders en el camp de la sanitat animal, així com en la promoció i el foment del desenvolupament del negoci amb companyies biotecnològiques de tot el món, de manera especial de l'àrea iberoamericana, que es donaran cita a la capital colombiana a la fi d'any.

Imagen
Entre les actuacions concretes que es desenvoluparan en el marc de Biolatam 2013, està l'organització de trobades one-to-one, que tindran com a objectiu posar en contacte l'oferta i demanda tecnològica o la celebració d'una sessió sobre l'impacte de la biotecnologia en la sanitat animal, on s'abordaran temes d'interès com són les noves vacunes i els sistemes de diagnòstic, entre uns altres.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades