Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Potencia, versatilidad y eficiencia en los nuevos modelos de Fendt, Massey y Valtra
Parcel·les Vinya 1-5 / Sòl 6-2 / Recol·lecció 1-2

Potència, versatilitat i eficiència en els nous models de Fendt, Massey i Valtra

Redacció Interempresas27/05/2013
El Grup Agco, amb les seves marques Fendt, Massey Ferguson i Valtra al capdavant, també han apostat per Demoagro i demostren sobre el camp burgalès les capacitats i avantatges de la seva àmplia gamma de tractors i maquinària, posant a la disposició de tots els visitants de l'esdeveniment les seves últimes novetats. Entre elles, destaca la flamant sèrie 500 Vari de Fendt, una àmplia representació de la sèrie 7600 de Massey Ferguson, i una àmplia gamma de tractors Valtra, entre els quals destaca el N163 Versu.

Fendt

Les novetats de la marca verda en Demoagro vénen encapçalades per la nova Sèrie 500 Vari. Amb una potència màxima de 165 CV, destaca el seu estalvi de combustible gràcies a la tecnologia SCR, el seu sistema de gestió del tractor TMS, el control automàtic de la carrega límit i la seva baixa relació peso-potència de 39 kg/CV. Es tracta d'un tractor versàtil, amb 22 connexions i una utilització ideal del carregador frontal gràcies al nou parabrisa davanter i al carregador frontal instal·lat en fàbrica.

El confort està assegurat gràcies a la seva exclusiva cabina VisioPlus, el sistema de guiat VarioGuide –per primera vegada en aquesta classe de rendiment en Fendt–, i en què totes les funcions queden centralitzen en un sol terminal, amb fins a 1.920 moviments menys de la mà al dia.

El nou 500 Vari és el gran protragonista de Fendt en Demoagro
El nou 500 Vari és el gran protragonista de Fendt en Demoagro.
Però tampoc poden faltar a Burgos les altres potents sèries de Fendt. D'una banda, la sèrie 700, amb una potència de 140 a 240 CV, combina unes dimensions excepcionals i és òptim per a un ampli ventall de treballs, tant en camp com en transport. Entre les seves característiques destaca el seu motor amb tecnologia SCR i resulta fonamental la transmissió Vari. Posseeixen un gran maneig gràcies a la transmissió amb el joystick d'última generació de Fendt, possibilitat de fins a 7 vàlvules amb cabals de fins a 100 l/h, separació dels olis de transmissió, la cabina VisionPlus, etc.

Els assistents també poden provar la sèrie 800 Vari, una generació de tractors compactes d'alta potència, amb un rendiment màxim del motor de 280 CV i una velocitat de 60 km/h. Dissenyats amb una plataforma electrònica Variotronic, la seva tecnologia SCR del motor garanteix un ús altament eficaç del combustible, la qual cosa augmenta la productivitat i la rendibilitat.

La guinda de Fendt en Demoagro és la seva sèrie 900 Vari, el que des de la marca alemanya denominen el 'executiu' del mercat dels tractors. Amb una potència màxima de 390 CV, ofereix un gran nivell de potència i rendiment.

Massey Ferguson

Entre les màquines més destacades de Massey Ferguson en Demoagro està la nova sèrie 7600 de tractors, amb vuit dels seus nou models. Es tracta de màquines que combinen una tecnologia intel·ligent amb una arquitectura resistent i senzilla; i dissenyades per augmentar la productivitat, estalviar combustible i reduir les emissions. La sèrie MF 7600, amb una potència que abasta entre 140 i 280 CV (a 1.950 rpm), permet una major possibilitat d'elecció per realitzar més tasques. Està disponible en tres acabats –essential, efficient i exclusive–, oferint diferents nivells de confort, elecció de vàlvules mecàniques o electrohidráulicas, suspensió mecànica o OptiRide, entre altres possibilitats.
Massey Ferguson desplega tota la seva sèrie 7600 en terres burgaleses
Massey Ferguson desplega tota la seva sèrie 7600 en terres burgaleses.
Massey Ferguson tampoc es podia oblidar dels seus altres models especialment adaptats al mercat espanyol. Entre els de potència inferior es poden provar els models MF 3650 A i F –de 94 CV–, de la sèrie MF 360, de maniobrabilitat ràpida i àgil. Aquestes màquines compactes i resistents s'han dissenyat per enfrontar-se a una àmplia gamma de tasques agrícoles, especialitzades i de serveis municipals de forma senzilla, rendible i en un entorn de treball còmode i espaiós.

Completen la presència de la marca nord-americana en Demoagro, el tractor MF 5610 –de 92 CV–, que combina detalls sofisticats amb un funcionament senzill i alt confort i control, i que destaquen en termes de potència, parell motor i maniobrabilitat i ofereixen a l'operador excel·lents resultats en la granja, en el camp o en la carretera; i el potent MF 8670 –de 304 CV–, que incorpora l'últim en tecnologia SCR específicament dissenyada per a l'agricultura, permetent als seus motors proporcionar la màxima eficiència i reduir el seu consum de combustible i el seu nivell d'emissions.

Valtra

La presència de Valtra en Demoagro no resulta menor. Una de les últimes novetats de la marca finlandesa són els models N143 i N163 Versu, amb motors de fins a 160 i 171 CV, sistema hidràulic Lloeu Sensing de fins a 160 l/min exclusiu per als serveis externs i l'elevador, i olis de l'hidràulic i de la transmissió independents. En la demostració es poden provar els seus eficients i rendibles motors Agco Power de cilindres i la transmissió automàtica Valtra Versu de 30 velocitats en sis gammes amb cinc escalonaments.

El nou N 103 HiTech 5, també present a Burgos, és un tractor àgil gràcies al seu disseny compacte. Els seus 111 CV i la seva transmissió de 5 velocitats sota càrrega ofereix grans prestacions per olivar, ametller i farratge. El model N 113 és un tractor versàtil gràcies a la seva gran distància entre eixos (2,7 m), augment de tracció, a l'estrenyiment del xassís a l'altura dels pneumàtics i la reducció de radi de gir. La senzillesa i les seves 124 CV de potència ho converteixen en un tractor òptim per a explotacions intermèdies.

El N163 Versu marca la presència de Valtra en Demoagro
El N163 Versu marca la presència de Valtra en Demoagro.
Completen el desplegament de Valtra els següents models: l'A93, un tractor senzill perfecte per a petites explotacions tant agrícoles com a ramaderes; els models T153, T183 i T213 Versu, de sis cilindres amb 6.600 cm3 i 7.400 cm3 en funció de la potència del mateix, amb lloc de conducció reversible (T153V) i sistema de gestió de capçaleres O-Pilot; el senzillíssim i còmode de pilotar T183 Direct, amb l'eficiència de la seva transmissió Direct, amb quatre grups de treball, i la comoditat de les suspensions pneumàtiques de cabina i l'eix davanter suspès; i l'imponent Valtra S3, amb motor de 8.400 cm3, fins a 370 CV, sistema Lloeu Sensing de 200 l/min, capacitat d'elevació de 12.000 kg, i distància entre eixos de 3,1 m.

Empreses o entitats relacionades

Agco Iberia, S.A.
Fendt - (Agco Iberia, S.A.)
Massey Ferguson - (Agco Iberia, S.A.)
Valtra - (Agco Iberia, S.A.)

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades